Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako na vrh liste zakačiti neku prepisku SMS poruka?

Kako na vrh liste zakačiti neku prepisku SMS poruka?

Ako ste u komunikaciji sa mnogo ljudi, vaša aplikacija za razmenu tekstualnih poruka može biti preplavljena prepiskama. Zar ne bi bilo lepo da neke razgovore stalno držite na vrhu? To možete učiniti upravo na Androidu.

Google-ova aplikacija „Messages“ ima funkciju koja vam omogućava da zakačite razgovore na vrh aplikacije. Možete zakačiti samo tri, ali više nikada nećete morati da „lovite” te razgovore. To je vrlo jednostavno za napraviti, pa počnimo.

 >> Sa ovim aplikacijama je SMS dopisivanje mnogo bolje! <<

Aplikacija „Messages“ je unapred instalirana na nekim Android uređajima. Ako je nemate, preuzmite aplikaciju iz Google Play prodavnice .

>> Messages – Google Play <<

 1. Kada otvorite aplikaciju, ako je prvi put koristite, videćete dugme za „Postavi podrazumevanu aplikaciju za SMS“ (eng. Set Default SMS App)

  tap set default sms app

 1. Zatim na sledećem ekranu izabrate „Messages“ i dodirnute „Postavi kao podrazumevano” (eng. Set as Default).

  select messages and set as default

 1. Nakon toga, prepiske iz prethodne aplikacije za SMS trebali bi se pojaviti.  2. Dodirnite i zadržite razgovor da biste ga izabrali.

  Select a conversation.

 1. Ovo će prikazati nekoliko opcija na gornjoj traci sa alatkama. Dodirnite ikonu sa oblikom čiode.

 1. Prepiska će sada ostati na vrhu liste. Jednostavno ponovo dodirnite i zadržite da biste je otkačili.

  Pinned conversation.

To je to! Kao što je ranije pomenuto, možete zakačiti najviše tri prepiske. Zakačene prepiske će se hronološki preurediti, ali će ostati pri vrhu. Sada ne morate da tražite vaše omiljene prepiske, biće vam na dohvat ruke!