Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Vivo X5Max+ je predstavljen na MWC2015, pogledajte šta je promenjeno!

Vivo X5Max+ je predstavljen na MWC2015, pogledajte šta je promenjeno!

Ovogodišnji MWC 2015 nam je doneo nove proizvode ali i zanimljive nadogradnje poput ove koju je Vivo predstavio.

MWC 2015 je i dalje tema koju ćemo obrađivati jer želimo da saznate za što više novih modela telefona. Jedan od tih novih modela nam stiže iz kompanije Vivo za koju ste sigurno čuli ako pratite naš portal. Oni su već u decembru prošle godine predstavili tada najtanji telefon X5Max i oduševili ceo svet, pre svega dizajnom a i time šta su uspeli da spakuju u tako tanak telefon. Kao rezultat truda da se ovaj telefon unapredi onu su na ovogodišnjem MWC 2015  predstavili X5Max+ telefon sa znatno boljom baterijom.

Nova verzija ima veću bateriju od starije i ona je kapaciteta 2300 miliampera. Kao što možete i pretpostaviti telefon je ovom nadogradnjom diobio i na “kilaži” pa je linija sada malo ugroženija u odnosu na X5Max. Dakle, X5Max+ je sada debljine 5.1 mm, dok je nekadašnji rekorder imao liniju od neverovatnih 4.45 mm.

Novi X5Max+ je ima MT6752 procesor i 2 GB RAM-a. Jedna od najčećih primedba korisnika X5Max telefona je slaba baterija pa je Vivo rešio da izađe u susret svojim fanovima i obezbedi im verziju koja će rešiti problem sa baterijom. A još lepša vest je da veća baterija neće uticati na cenu telefona, već će se novi X5Max+ prodavati po istoj ceni koja je 480$ po komadu.

Metalni ram telefona je i dalje slučaj na novom Max+ telefonu sa istim metalnim tasterima. Ekran je dijagonale 5.5 inča rezolucije 1920 x 1080. Interna memorija meri 16 GB uz mogužnost proširenja putem MicroSD kartice. Operativni sistem je nažalost verzije KitKat 4.4.4 presvučen Funtouch 2.0 korisničkim izgledom. Vivio je odradio pametan posao nadogradivši ovu bateriju ali je propustio priliku da još više obraduje svoje korisnike ubacivši Android 5 platformu. Nadajmo se samo da im je to u planu.