Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako odjednom sakriti više fotografija na iOS 9 uređaju? (VIDEO)

Kako odjednom sakriti više fotografija na iOS 9 uređaju? (VIDEO)

Organizujte svoje fotografije onako kako vama odgovara. Ipak telefon služi vama a ne vi njemu zato pogledajte kako da sakrijete fotografije koje vam se ne dopadaju a koje vam neka mogu zatrebati.

Moramo svi priznati da se često dešava to da nekada zaželimo da sakrijemo pojedine fotografije. To mogu biti užasne selfie fotografije, fotografije bivšeg partnera, fotografije na kojima ste pokušali da ispadnete “cool” a desio se “fail” i slično. Na iOS 8 operativnom sistemu se skrivanje fotografije činilo dugim dodirom na nju dok se ne pojavi taster hide, pa dodir na njega. Ipak, na iOS 8 nije moguće sakriti sve fotografije odjednom, već  je pomenuti proces morao da se izvršava za svaku fotografiju pojedinačno. Srećom, na iOS 8 operativnom sistemu je moguće odjednom sakriti više fotografija. Evo kako:

Kako odjednom sakriti više fotografija na iOS 9?

1. Otvorite galerija aplikaciju i selektujte album.2. Unutar albuma dugim dodirom pa prevlačenjem, selektujte sve fotografije koje želite da sakrijete.

3. Zatim dodirnite na taster “Share” i u novootvorenom panelu dodirnite na taster “Hide”.

Hide Multiple - Photos

Kada sakrijete fotografije na ovaj način one se ne mogu pregledati u “Moments, Collections i Years” prikazima ali se u albumu bez problema mogu naći.

Pogledajte video koji su momci iz iPhoneHacks.com uradili: