Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako pokrenuti bilo koju aplikaciju na sekundarnom Galaxy Z Flip 3 ekranu?

Kako pokrenuti bilo koju aplikaciju na sekundarnom Galaxy Z Flip 3 ekranu?

Evo kako da podesite svoj Galaxy Z Flip 3 telefon da pokrene i prikaže aplikaciju na malom, sekundarnom ekranu koji se nalazi na poleđini.

Novi Galaxy Z Flip 3 je definitivno fantastičan telefon. Osim toga še poseduje ekran na preklop, tu je i mali ekran na samoj poleđini telefona. On je tu prvenstveno kako bi prikazao neke kratke informacije, pomogao pri pravljenju selfie fotografija i tome slično.

 



Međutim, na tom malom ekranu nije moguće pregledati sadržaj neke aplikacije trećeg lica, već samo ono što je kompanija Samsung unapred predifinisala. To nije sprečilo članove XDA foruma da iskoriste “rupu” u sistemu kako bi omogućili aplikacijama trećeg lica da se prikažu na tom malom ekranu.

Ono što je super vezano za ovo alternativno rešenje je to što ne zahteva da root-ovanje Galaxy Z Flip 3 telefona. Kako biste omogućili telefonu da prikaže aplikacije na sekundarnom ekranu, potrebno je da instalirate GeckoView na svoj telefon, ali da bi sve radilo kako treba, onda je bitno da izbrišete Samsung Health aplikaciju pre nego što započnete celu proceduru. Kasnije, kada obavite celu proceduru, možete instalirati Samsung Health aplikaciju i ona će raditi bez problema. Evo “korak po korak” uputstva:

1. Izbrišite “Samsung Health” aplikaciju sa telefona.

2. Preuzmite i instalirajte “GecoView” aplikaciju sa priloženog linka:

>> GecoView <<

3. Dodajte widget na sekundarni ekran u podešavanjima. 



4. Preklopite telefon i pronađite ranije dodati widget.

5. Dodirnite na prazan widget. 

6. Otvorite telefon.

7. U podešavanjima telefona isključlte i uključite widget.



8. Isključite i ponovo pokrenite telefon.

9. Na sekundarnom ekranu pronađite widget i sačekajte da se učita. 

10. I na kraju dva puta dodirnite na “Launch”.