Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako sakriti fotografije ili video na iPhone-u?

Kako sakriti fotografije ili video na iPhone-u?

Evo kako da sakrijete fotografije i video klipove na telefonu i da pri tome niko ne zna da ste to uradili.

Nedavno smo igrom slučaja spazili jednu aplikaciju koja na je oduvala! Način na koji je ona zapala na naš radar je nesvakidašnji. Naime, jedan državni zvaničnik Alabame, Pamela Casey je na Facebook prošle nedelje objavila video upuzorenje svim roditeljima da postoji aplikacija koja vešto skriva fotografije na iPhone-u ili nekom drugom iOS uređaju.

 



>> Kako sakriti WhatsApp fotografije iz galerije? <<

>> Aplikacije za skrivanje fotografija na Android platformi <<

Ona je im je u video klipu detaljno pokazala kako aplikacija izgleda i kako se koristi. Takođe je spomenula da svi roditelji mraju vode računa šta njihova maloletna, ali i starija deca rade kako bi se izbegli nemili događaji. Pogledajte video:

Does your child have this app-- Calculator%? You need to know what this app really is for--- and it isn't for adding numbers! Check out this new video (less than 2 minutes)!

Posted by Blount County District Attorney-41st Judicial Circuit on уторак 1. септембар 2015.

No, bez obzira na zloupotrebu tinejdžera ili koga god već, Calculator% je veoma zgodna i domišljata aplikacija koja se može pametno iskoristiti. Primere nećemo navoditi, verujemo da će vam razlog da sakrijete fotografiju biti dovoljan da to uradite. Evo šta treba da uradite:



1. Sa priloženog linka preuzmite i intalirajte aplikaciju:

>> Calculator% <<

2. Pokrenite aplikaciju i postavite vaš sigurnosni kod koji podrazumeva kombinaciju raznih karaktera.

3. Kada postavite aplikaciju i zaključate je svojim jedinstvenim kodom, jednostavno izaberite fotografije ili video klipove koje želite da sakrijete od očiju svih onih koji na momenat ili krišom koriste vaš iPhone.



Aplikacija takođe ima neke alatke koje se odnose na pregled i korišćenje sakrivenog sadržaja unutar same Calculator% galerije.