Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako u pozadini telefona slušati muziku sa YouTube-a? (VIDEO)

Kako u pozadini telefona slušati muziku sa YouTube-a? (VIDEO)

Evo kako da na telefonu pustite muziku sa YouTube-a da radi u pozadini. Nije potrebno da instalirate ni jednu aplikaciju niti da modifikujete telefon ili bilo šta drugo. Procedura je vrlo jednostavna.

YouTube kao platforma nudi tu mogućnost preslušavanja muzike u pozadini telefona ali samo kada se pretplatite na njihov premium paket. Kada se pretplatite na YouTube Premium, osim mogućnosti da gledate sadržaj bez reklama, možete da preuzmete sadržaj, možete da ga pustite da se reproukuje u pozadini ili dok je telefon zaključan. Shodno tome, oni koji su u mogućnosti da priušte taj paket, sigurno se neće pokajati.

 Ipak, ako samo želite da preslušavate muziku sa YouTube-a dok je telefon zaključan ili u pozadini, dok nešto drugo radite na telefonu, onda ne brinite, postoji besplatan način da to postignete.

Kako preslušavati muziku sa YouTube-a, u pozadini telefona?

1. Pokrenite Google Chrome internet pregledač i pristupite YouTube internet stranici.

2. Sada dodirnite na “tri tačkice taster” u gornjem desnom uglu ekrana kako bi pristupili padajućem panelu sa dodatnim opcijama.

3. Na listi pronađite i kativirajte opciju “Verzija sajta za računare”.4. Sada u okviru YouTube internet stranice pretražite neku pesmu i pokrenite preslušavanje. 

5. Kada pesma tj. video krene da se prikazuje, samo dodirnite na taster za vraćanje na početni ekran (eng. home).6. I na kraju, spustite panel sa obaveštenjima i tu dodirnite na “play” taster kako bi nastavili sa preslušavanjem muzike. I to je to! Kao što ste videli, procedura je vrlo jednostavna, pre svega besplatna i potpuno legalna. Isto ovo možete uraditi i putem Mozzila Firefox internet pregledača, a ovde imate detaljno uputstvo:

>> Kako slušati muziku sa YouTube-a dok je telefon zaključan? (Mozzila Firefox) <<

Ako ipak želite da imate aplikaciju koja će vam isto ovo omogućiti, ali i još mnogo toga, onda obavezno probajte YouTube Vanced. Detaljno o toj aplikaciji imate na priloženom linku:

>> Kako instalirati “Youtube Vanced” aplikaciju na telefonu? <<

Postoji i drugi način da pustite YouTube muziku u pozadini telefona ili da gledate YouTube video u malom prozorčetu. Detaljno uputsvo za to imate na priloženom linku:

>> Kako slušati muziku sa YouTube-a, u pozadini, dok je ekran ugašen ili zaključan? (Float Tube) <<