Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako uživo pratiti rezultat utakmice na telefonu? (VIDEO)

Kako uživo pratiti rezultat utakmice na telefonu? (VIDEO)

Evo najbržeg i najlašeg načina da uživo pratite rezultate utakmice na telefonu, a da pritom ne treba da instalirate neku aplikaciju ili posetite neki sajt.

Praćenje rezultata utakmica na telefonu nije nešto novo i nešto komplikovano. Postoje razne aplikacije koje vam omogućavaju da detaljno pratite rezultate bilo kog sporta, da pogledate detaljnu statistiku, vesti i još mnogo toga.

 



Te aplikacije su obično adaptirane za skoro svaku zemlju te ne sumnjamo u to da su mnogi zadovoljni tim rešenjem tj. da mnogi korisnici koriste upravo neku aplikaciju kako bi proverili rezultat.

>> Najbolje aplikacije za praćenje rezultata svih sportova! <<

Ipak, postoje oni korisnici koji ne prate sport u toj meri da je potrebno da instaliraju aplikaciju na telefon, a sa druge strane im nije zodno da pretražuju sportske sajtove i na njima nalaze konkretan meč koji ih zanima.

Ako pripadate toj grupi korisnika pametnih telefona, onda imamo jedan predlog za vas. Zakačite na početni ekran telefona uživo rezultat utakmice koja vas interesuje! Na taj način možete brzo da proverite da li je došlo do promene rezultata, a da pritom ne treba da instalirate neku aplikaciju ili posetite neki sajt. Evo kako da to uradite.

Kako zakačiti uživo rezultat neke utakmice na početni ekran telefona?

1. Pokrenite internet pretraživač i pretražite naziv kluba koji učestvuje u meču koji želite da pratite. Nije neophodno da to bude domaćin. Možete pretražiti i naziv kluba koji gostuje.



2. Kada se pojavi Google-ov prikaz informacija o meču, spustite se niz stranicu i dodirnite na taster “Zakači rezultat uživo”.

3. Vratite se na početni ekran telefona i rezultat uživo tekuće utakmice će se pojaviti u vidu plutajućeg mehura. Tu ćete moći da vidite koji minut utakmice se odigrava i rezultat.

4. Da biste pogledali više detalja o utakmice, dodirnite na plutajući mehur.