Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pogledajte kako da ubrzate spore animacije na iOS7 i iOS8 platformi! (VIDEO)

Pogledajte kako da ubrzate spore animacije na iOS7 i iOS8 platformi! (VIDEO)

Animacije na iOS8 su sporije nego na iOS3 platformi, evo kako da ubrzate to!

Novi video William Van Hacke prikazuje da su sporije animacije na iOS7 i iOS8 platformi doprinele tome da se stiče utisak da nove nadogradnje nemaju tu žustrost koju imaju ranije verzije iOS-a.

Kao što je prikazano na video klipu, animacija na iOS3 platformi je znatno brža što korisniku omogućava da već odmah koristi iPhone. Ovo praktično znači da je recimo iPhone 4 brži od iPhone 5 i 6 koje pokreće iOS8.



Sve u svemu činjenica je da duge animacije znaju da budu dosadne i da iznerviraju, pogotovu ako vam se žuri. Za one koji imaju JailBreak-ovan iPhone sa iOS7 ili iOS8 platformom ovo nije nerešiv problem. Postoji modifikacija (eng. tweak) koja to vrlo lako može rešiti. Sve što treba da uradite je da preuzmete tweak “NoSlowAnimations” sa Cydia-e koji je potpuno besplatan.

Razlike između Android Root-a i iPhone Jailbreak-a?

JailBreak za iPhone uređaje koje pokreće iOS 8.1.1 i iOS 8.1.2

Kako uraditi JailBreak na iPhone, iPad i iPod uređajima koji rade na iOS 7.1.2?

Ovaj tweak ne podrazumeva neko detaljno modifikovanje animacija ili nešto slično tome, sve što možete da obavite je da aktivirate funkciju “Reduce Motion” (Settings > General > Accessibility > Reduce Motion). Ova funkcija će drastično ubrzati kretanje kroz iOS time što animaciju zumiranja isključuje. Kako bi vam bilo sve jasnije pogledajte priloženi video: