Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Vrhunski ZTE Blade S6 nam je upravo stigao i za vas smo napravili UNBOXING! (VIDEO)

Vrhunski ZTE Blade S6 nam je upravo stigao i za vas smo napravili UNBOXING! (VIDEO)

Pogledajte šta sve ide uz ZTE Blade S6 telefon, gde ga možete kupiti, koje su njegove karakteristike i to kakav utisak telefon ostavlja na prvi pogled.

Obzirom da smo ovog meseca intezivno krenuli sa analiziranjem raznih modela telefona, u našim rukama upravo imamo ZTE Blade S6 koji nam je stigao juče. Obzirom da je mnogima bitno pakovanje i to šta ide uz telefon rešili smo da napravimo unboxing, odnosno da zajedno sa vama u video klipu, po porvi put, otvorimo kutiju sa telefonom i uverimo se šta je ZTE spakovao.

 



Odmah ćemo vam reći da je telefon poručen sa kineskog sajta po tadašnjoj akcijskoj ceni od oko 200 evra. Kada je stigao na kutiji smo odmah primetili tragove transporta i u jednom momentu smo se zabrinuli da li je telefon unutar kutije ostao neoštećen. Kao što se i na video prilogu može videti, nakon otvaranja kutije uverili smo se da je telefon netaknut jer je lepo i sigurno upakovan. Na samoj kutiji su nalepnice koje sadrže informacije o IMEI telefona, uzimajući u obzir činjenicu da je telefon DualSIM na kutiji su dva IMEI broja. Tu je takođe i nalepnica sa karakteristikama koje ukratko opisuju mogućnosti telefona.

Unutar kutije, ispod telefona nalaze se dve male kutijice koje u sebi sadrže USB kabel, punjač i uputstvo na engleskom i kineskom. Na samom telefonu, kada se poskidaju reklamne folije, sa zadnje strane su odštampane informacije o tome da je Blade S6 dizajniran od strane ZTE-a u Kaliforniji a da je sastavljen u Kini. Iznad te informacije je ugraviran sjajni ZTE natpis koji ujedno igra ulogu logoa. Takođe, sa zadnje strane u gornjem levom uglu telefona se nalazi LED blic i kamera od 13 MPx.

Sa leve strane telefona, kada je ekran okrenut ka vama, nalazi se jedan slot gde ubacujete MicroSD karticu i drugo slot gde možete ubaciti dve NanoSIM kartice. Sa desne strane su manji taster je tu za otključavanje i zaključavanje telefona, i veći taster za manipulaciju tona telefona odnosno za pojačavanje i utišavanje zvuka. Sa gornje strane je 3.5 mm izlaz za HiFi slušalice, a donje strane je mikrofon i microUSB konekcija za punjenje ili povezivanje sa ostalim uređajima poput računara, doka i slično. Sa prednje strane telefona je naravno IPS LCD ekran, dijagonale 5 inča koji broji 16 miliona boja i rezoluciju 720x1280. Iznad ekrana je prednja kamerica od 5 MPx i senzori. Na dnu, ispod ekrana su tri kapacitativna tastera, levi za korak unazad, desni za dodatne opcije, taster u sredini sa svetlećim prstenom služi kao "home" taster i LED notifikaciona lampa. No nešto više o svemu tome ćemo govoriti u detaljnoj recenziji koju možete očekivati u toku sledeće nedelje.

ZTE Blade S6 direktno iz kutije pokreće Android 5 LolliPop koji je malčice presvučen ali ništa drastično. Ovaj model telefona koristi MiFavor Launcher koji blago menja temu ikonica i početni erkan. Obzirom da se lako primećuje želja ZTE kompanije da napravi telefon sličan iPhone 6 telefonu, ne čudi nas to što je njhov MiFavor Launcher tematizovan tako da izgelda kao iOS.

Matreijali za izradu ovog telefona nisu baš kao kod iPhone-a ali je u pitanju vrhunska imitacija aluminijuma. Ono što vam možemo nagovestiti je da telefon neverovatno brzo radi i da poseduje neke zanimljive funkcije o kojima ćemo vam govoriti. Za sada pogledajte video unboxing i uživajte: