Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Da li je ovo HTC J Butterfly sa jačim karakteristikama nego One M9?

Da li je ovo HTC J Butterfly sa jačim karakteristikama nego One M9?

HTC sprema telefon koji će vas oduvati, pogotovu kada pogledate karakteristike! Pročitajte o čemu se radi.

Dok HTC One M9 ima svoje fanove, tu su i oni koji ga kritikuju jer po njihovom mišljenju nije uspeo da se dovoljno izdvoji od svog prethodnika. Kako navode, ne samo da je dizajn jako sličan One M8 modelu već se i hardverske karakteristike nisu previše pomakle na bolje, pogotovu kada je ekran u pitanju. Za one koji su možda malo više očekivali od HTC One M9 telefona, savetujemo da bacite pogled na novi HTC J Butterfly.

Iako je telo ovog telefona izrađeno od plastike umesto od metala, unutrašnjost ove zverke je veoma visokih karakteristika. To podrazumeva Snapdragon 810 procesor, baterija od 2700 mAh, QHD ekran dijagonale 5.2 inča, 3 GB RAM-a i 32 GB ROM-a sa podrškom proširenja putem MicroSD kartice. Naravno, tu su i neizostavivi BoomSound prednji zvučnici, neverovatna dual zadnja kamerica od 20 MPx i čak 13 MPx prednja kamerica. HTC J Butterfly (HTV31) je otporan na vodu i dostupan je u tri različite boje: crvenoj, plavoj i beloj. Pa gde ćete više!?



Tokom leta, HTC J Butterfly će eksluzivno biti dostupan u Japanu preko mrežnog operatera KDDI.  Pretpostavlja se da će na ostalim tržištima HTC J Butterfly biti rebrendiran kao HTC Butterfly 3. Takođe se veruje da USA neće ugledati ovaj model na svom tlu, mada niša nije nemoguće.

Što se naše redakcije tiče, smatramo da HTC ovim novim modelom želi da nahrani apetit svojih fanova koji su hardverski zahtevni. Oni koji žele sklad i perfektnost su svakako zadovoljni sa trenutnim vodećim telefonom HTC One M9. Uputili smo upit HTC-u da li će se ovaj telefon pojaviti na Evropsko tržište i pod kojim imenom, čim dobijemo odgovor obavestićemo vas o tome. Do tada, pročitajte šta mislimo o HTC One M9 telefonu:

>> HTC One M9 je predstavljen na MWC 2015 konferenciji i evo šta mi mislimo o njemu! <<