Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

IFTTT sada podržava kreiranje ličnih glasovnih komandi za Google AI!

IFTTT sada podržava kreiranje ličnih glasovnih komandi za Google AI!

IFTTT je aplikacija pomoću koje možete napraviti komandu za skoro svaku operaciju i ona je upravo postala još zanimljivija i korisnija. Zašto da ne implementirate koju glasovnu komandu u okviru svog Google asistenta po svojoj meri?

IFTTT (eng. if this then that) je aplikacija koja se na Google Play prodavnici pojavila baš odavno. Pomoću nje je moguće povezati razne druge aplikacije, servise i platforme putem određenih komandi. Nije previše teško koristiti je budući da postoje već neke komande koje su podrazumevano dolaze uz aplikaciju, ali ono posebno kod ove aplikacije je mogućnost da se kreiraju lične komande koje će izvršiti željenu operaciju.

>> Najbolje multitasking aplikacije! [TOP 5 Multitasking APK] <<



U moru korisnih komadi koje IFTTT može obaviti, stigla je nova, veoma zanimljiva mogućnost, a to je podrška za Google AI. To će pomoći korisnicima da detaljnije prilagode svakodnevno korišćenje svog telefona putem glasovnih komandi. Dodavajući neke nove glasovne komande, Google AI i Android uređaji penju se jedan stepenik više.

*Ovo su popularni Google AI komande

Trenutno postoji preko 60 različitih IFTTT komandi koji se povezuju na 250 kanala unutar same IFTTT aplikacije. Većina ovih komandi pomažu korisnicima da kontrolišu pametne uređaje u svom domu ili da obave neke određe operacije na društvenim mrežama kao što su Twitter, Slack ili Skype.

Android

>> IFTT <<



iOS

>> IFTT <<