Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Konačno je dostupna nova Raiffeisen “Moja mBanka” aplikacija!

Konačno je dostupna nova Raiffeisen “Moja mBanka” aplikacija!

Raiffeisen je sinoć ažurirao svoje web i mobile aplikacije! Evo šta je novo i šta treba da znate! 

Svi korisnici Raiffeisen banke koji su ranije koristi “Moja mBanka” aplikaciju su manje više bili zadovoljni. Ipak, dizajn te stare aplikacije je bio baš robustan i neprikladan današnjim standardima.

 



To više nije slučaj budući da je od danas, 28. januara, 2018. godine, dostupna potpuno nova “Moja mBanka” aplikacija za telefone. Takođe, novitete je poprimila i web aplikacija kojoj se pristupa putem internet pregledača na računarima

Za sada nismo primetili neke konkretne novitete po pitanju funkcionalnosti, osim eto prekidača za instant plaćanje koje omogućava realizaciju dinarskih platnih naloga u pojedinačnom iznosu do 300.000 dinara.

Sve ostale opcije koje su se ranije mogle koristiti u okviru stare “Moja mBanka” aplikacije su dostupne i u novoj verziji. Naravno, sve je drugačije organizovano i prikazano.

Ono što se nama dopada je to što na početnoj strani “Moja mBanka” aplikaciji imamo sumirane informacije o trenutnom stanju po računu, kao i pregled poslednjih transakija.

Prilažemo vam linkove novih verzija Raiffeisen “Moja mBanka” aplikacija u slučaju da je do sada niste nadogradili:

Android



>> Moja mBanka <<

iOS

>> Moja mBanka Raiffeisen <<

U svega par dodira se može izvršiti plaćanje ili recimo razmeniti novac putem menjačnice.



Sve u svemu, na priloženom linku pogledajte kako apliakcija izgleda:

>> Raiffeisen “Moja mBanka” aplikacija <<

A u slučaju da želite da vam napravimo detaljno uputstvo za korišćenje ili da imate neko pitanje, pišite nam u komentarima, a mi ćemo vam pomoći!