Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Lansiran novi Realme 10 Pro 5G u CocaColla izdanju! (VIDEO)

Lansiran novi Realme 10 Pro 5G u CocaColla izdanju! (VIDEO)

Proizvođač Realme telefona je 10. februara lansirao najnoviji telefon u saradnji sa CocaColla kompanijom. Dobili smo Realme 10 Pro 5G model, sa CocaColla brendingom kako po pitanju dizajna tako i po pitanju teme korisničkog izgleda.

Ljubitelji CocaColla proizvoda i uopšte brenda će se obradovati kada saznaju da sada mogu kupiti vrlo zanimljiv telefon koji je dizajniran tako da podseća na limenku CocaColla soka.

 



Najnoviji Realme 10 Pro 5G ima takav dizajn da se na zadnjoj masci može primetiti isečen CocaColla tekst koji u pozadini ima mat crvenu boju. Tu su i zadnje dve kamere sa Halo Lens crvenim prstenovima. Ove dve kamere su simetrično pozicionirane sa vertikalno orijentisanom pozadinom, crne boje.

Suština je da steknete utisak da držite CocaColla limenku dok držite Realme 10 Pro CocaColla Edition telefon. Super je to što zadnja maska ne skuplja otiske i što će zasigurno privući pažnju svih u okruženju, bez obzira da li su obožavatelji CocaColla brenda ili ne.

Zadnje kamere su odlične i mogu naraviti sjajne fotke, Budući da je glavna kamera rezolucije 108 MPx, okinute fotografije su bogate detaljima i prilično su oštre. Ono što je takođe cool je to što se čuje zvuk otvaranje boce kada okinete fotografiju. A za one koji vole stil osamdesetih godina, tu je u poseban filter koji se može primeniti pri fotografisanju. Prednja selfie kamer aje 16 MPx i može napraviti vrlo zanimljive fotografije.



Korisnički izgled ima CocaColla temu koja podrazumeva jedinstvenu CocaColla pozadinu, zaključani ekran, animaciju za punjenje, prepoznatljivu melodiju zvona i obaveštenja kao i CocaColla stilizovane ikone.

Realme 10 Pro CocaColla Edition ima prostran ekran dijagonale 6.7 inča, FullHD+ rezolucije tj. 1080*2400 MPx. Oko ekrana gotovo da nema praznog prostora, a stopa osvežavanja ekrana može ići do 120 Hz. Ekran je i vrlo odazivan obzirom da mu je “touch sampling rate” čak 240 Hz.



Sam telefon pokreće Smapdragon 695 čipset koji je baziran na 6nm tehnologiji. Ovo garantuje fluidno i odazivno korišćenje telefona u gotovo svim scenarijima. A zahvaljujući tehnologiji brzog punjenja, bateriju kapaciteta 5000 mAh, možete napuniti do 50% za nekih 30 minuta. I što je najbitnije, uz telefon, direktno u kutiji, dolazi punjač od 33W. 

Da stvar bude dodatno privlačnija za CocaColla obožavatelje, uz telefon se dobija staklena Realme maskota, crvene boje sa mehurićima unutar sebe, kao i stikeri i otvarač SIM fioke u obliku čepa za CocaColla bocu. Tu je limited edition CocaColla kartica.

Deluje nam da je Realme napravio vrlo zanimljiv CocaColla telefon sa odličnim karakteristikama. Ne možemo reći da je negde napravljen zanačajan kompromis barem kada su karakteristike u pitanju. Još jednom, ovo nije bilo kakav telefon, već model koji je napravljen u saradnji sa CocaColla brendom i samim tim se može gledati kao neki redovan model. To automatski utiče na cenu i na dostupnost. Naime, svega 1000 jedinica će se naći na tržištu i to ne svuda u svetu. Dakle, Realme 10 Pro 5G CocaColla Edition će biti dostupan samo na određenim tržištima po ceni od oko 250€.