Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nova Realme 11 Pro 5G Serija će biti lansirana u Kini!

Nova Realme 11 Pro 5G Serija će biti lansirana u Kini!

A sada i zvanično! Potvrđeno je da će Realme 11 Pro serija biti lansirana na Azijsko tržište tj. u Kini!

Ralme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, potvrdio je zvanični datum lansiranja svoje realme 11 Pro serije 5G koja dolazi u dve varijante - realme 11 Pro+ 5G i realme 11 Pro 5G. Nova 11 Pro serija biće predstavljena u Kini 10. maja.

 Ova serija kreirana je u saradnji između realme dizajn studija i Mattea Menotta, te realme 11 Pro serija 5G dolazi sa novim i upadljivim dizajnom i elegantnom kožnom poleđinom. Prema rečima Mattea, inspiraciju je pronašao u Milanu, modnoj prestonici i gradu u kojem je odrastao. Po uzoru na zrake jutarnjeg sunca koji lagano prekrivaju zgrade, stvorio je bleđe zlatnu nijansu, kakva je i boja novog telefona - Sunrise Beige. Osim Sunrise Beige varijante, realme 11 Pro serija 5G takođe nudi i Oasis Green i Astral Black - ukupno tri dinamične boje.

U saradnji sa realme dizajn studijom, Matteo je u realme 11 Pro seriju 5G, uneo teksturu, printove i zanatsko umeće koji se obično vide na luksuznim proizvodima. Pored premijum kožne poleđine, realme 11 Pro serija 5G koristi 3D tehniku šivenja i industrijski prvu 3D tkanu teksturu, a sve kako bi se stvorio jedinstven i premijum osećaj pri držanju u ruci.

Izvor: Realme Srbija