Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Sony je u Londonu predstavio novi budžetni telefon: Xperia L1

Sony je u Londonu predstavio novi budžetni telefon: Xperia L1

Sony predstavio Xperia L1 telefon - elegantan pametni telefon sa impresivnim ekranom i sjajnim performansama.

  • Prepoznatljiv Sony dizajn sa velikim 5,5-inčnim HD ekranom i zaobljenim okvirom zbog kojeg savršeno leži u ruci
  • Odlične performanse u svojoj kategoriji sa delotvornom procesorskom snagom i velikom proširivom memorijom
  • Korisnički interfejs koji uči i prilagođava se tako da svakodnevne zadatke učini jednostavnijim i lakšim

 

Kompanija Sony Mobile danas je predstavila Xperia L1 u Londonu – elegantan pametni telefon sa velikim 5,5-inčnim HD ekranom i sjajnim performansama, sve to po pristupačnoj ceni.Xperia L1 je pametni telefon koji spaja praktičan format i funkcionalnost,“ rekao je Tsutomu Sato, direktor globalnog marketinga proizvoda u Sony Mobile Communications. „Kombinuje izuzetan ekran i odlične performanse sa prepoznatljivim Sony dizajnom sa kojim možete ponosno da se hvalite.

*Više fotografija Xperia L1 telefona, u višoj rezoluciji, pogledajte na ovom LINKU.

Xperia pametni telefon koji jednako dobro izgleda i funkcioniše

Xperia L1 ima diskretan, a vrhunski izgled – veliki 5,5-inčni HD ekran za izuzetan i uverljiv doživljaj gledanja, bilo da uživate u sadržaju kod kuće ili u pokretu.

To je sve uklopljeno u prepoznatljiv Sony dizajn – zaobljeno kućište koje odlično izgleda i lako je za korišćenje.

Xperia L1 će biti dostupan u klasičnoj crnoj i beloj, a dodatna roze verzija biće dostupna na odabranim tržištima – svaka boja ima predivnu završnu obradu.Performanse na koje možete da se oslonite, sa delotvornom procesnom snagom i proširenim kapacitetom memorije

Xperia L1 pokreću četverojezgrena platforma i brza 4G LTE sposobnost, osiguravajući brzo i bezbrižno iskustvo.

Preuzimanje i čuvanje sadržaja takođe su jednostavni uz veliku 256 GB memoriju koja može da se proširi putem microSD kartice i sposobna je da sigurno čuva fotografije i video sadržaj.

„Smart Cleaner“ nenametljivo radi u pozadini kako bi osigurao da vašem Xperia L1 u svakom trenutku bude dostupan maksimum snage - automatski uklanjajući nekorišćene procese i kaširane podatke za fluidno iskustvo i uređaj koji traje duže.Korisnički interfejs koji uči i prilagođava se da učini svakodnevne zadatke jednostavnijim i lakšim

Xperia L1 ima Sony Mobile „Xperia Actions“ sistem koji prilagođava postavke i funkcionalnost uređaja vašoj okolini – „laku noć“ način rada automatski će da postavi uređaj na „ne ometaj“, smanjiti svetlost ekrana i obezbediti da nema ometanja u toku punjenja.

Predstavljen 2016. godine, „Xperia Tips“ je vaš lični asistent – prilagođava se vašim željama da bi pružio relevantne i pravovremene savete na ekranu koji vam pomažu da dobijete maksimum od svog Xperia L1.Xperia L1 pojaviće se na odabranim tržištima u Evropi, na Bliskom Istoku i u Africi, Aziji, kao i Severnoj i Južnoj Americi u maju 2017.