Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Procureo novi MIUI 9 koji donosi Android 7 Nougat i nove funkcije za Xiaomi telefone!

Procureo novi MIUI 9 koji donosi Android 7 Nougat i nove funkcije za Xiaomi telefone!

Evo šta korisnici Xiaomi telefona mogu da očekuju kada se pojavi nova, zvanična nadogradnja MIUI korisničkog izgleda.

Korisnici Xiaomi telefona sa nestrpljenjem čekaju Android 7 Nougat verziju. Nažalost, to se neće dogoditi sve dok kineski proizvođač telefona ne lansira novi MIUI korisnički izgled. MIUI 8 je definitivno zakrpio mnogo grešaka i doneo razne neke funkcije kada se pojavio.

 



Telefoni koje sada pokreće poslednja verzija MIUI 8 korisničkog izgleda uglavnom su na Android 6 Marshmallow verziji. Postoje Xiaomi telefoni koji koriste MIUI 8 a da ih pokreće Android 7 Nougat, ali to je vrlo mali broj uređaja.

Izvori iz Kine govore da su procurele informacije o novom MIUI 9 korisničkom izgledu. Te informacije nam otkrivaju da će novi MIUI 9 imati funkciju podeljenog ekrana, kao i funkciju “slika u slici”. Xiaomi se odlučio na ovaj potez nakon što je na svom forumu pitao korisnike da li žele ove nove funkcije, gde su oni u velikom broju istakli da žele.

Funkcije potput “snimanje ekrana” će se takođe nađi na novom MIUI 9 budući da je ona zapažena na MIUI 8 verziji za programere. Ono što je sigurno je da će MIUI 9 zvanično biti lansiran sredinom 2017 godine, a Xiaomi je to nedavno potvrdio izjavom na Weibo.