Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Wiko Y62 Plus je novi Android Go telefon po vrlo pristupačnoj ceni! (VIDEO)

Wiko Y62 Plus je novi Android Go telefon po vrlo pristupačnoj ceni! (VIDEO)

Predstavljamo vam Y62 Plus, još jednog člana Y porodice koji donosi iznenađujuće performanse uz izuzetno pristupačne cene.

Y62 Plus vam omogućava da sve radite duže, zahvaljujući izdržljivoj bateriji od 3000mAh. Telefon dolazi u paketu na koji se možete osloniti u svakom trenutku: izdašnih 32GB memorije i velika 4G brzina. Sve je veće na 6.1” HD+ ekranu sa živopisnim detaljima tu na vašem dlanu.

 



Izuzetno jednostavan za korišćenje, ima Google Assistant dugme, funkciju Camera Go, Simple mod i dugmiće za jednostavniji pristup.

Velika memorija i brže performanse

Neka vam uspomene budu uvek blizu, od fotografija i video klipova do muzike i omiljenih aplikacija, zahvaljujći ROM memoriji od 32GB, koja se može proširiti sa opcionalnom MicroSD karticom od 256GB. Brz rad omogućen je zahvaljujući ugrađenom MediaTek quad-core 1.8 GHz procesoru. Prelaz sa jedne na drugu aplikaciju je uvek lagan zahvaljujući 2GB RAM, što omogućava delotvorno obavljanje više zadataka istovremeno. Zabavljajte se na društvenim mrežama, surfujte internetom i preuzimajte/šaljite svoj sadržaj velikim brzinama pomoću 4G tehnologije.

Baterija od 3000 mAh - AI Power

Spremni ste za igrački maraton ili da iznova puštate vaše omiljene pesme i do 1,5 dana sa 1 punjenjem! Baterija od 3000mAh kod Y62Plus nudi do 36 sati* autonomije. Za korak dalje, tu je AI Power, a ova pametna tehnologija uštede energije upravlja ponašanjem i potrošnjom aplikacija koje instalirate, dok istovremeno produžava vek trajanja baterije.

6.1’’ HD+ Ekran

Veliki ekran od 6.1” u širokom formatu 19:9 je pravi užitak za oči zahvaljujući HD+ rezoluciji. IPS tehnologija omogućava svetliji tekst i slike vidljive iz svakog ugla gledanja. Uže ivice i kompaktnost garantuju ugodan osećaj u ruci.

Hladne nijanse sa dodirnim reflektujućim završnim slojem

Y62 Plus pruža efekat gradijentnog prelaza, a dijagonalni taktilni završni sloj hvata svetlost u hladnim nijansama tamnoplave, svetloplave i pastelno zelene.



CameraGO: 8MP+5MP Slefie kamere

Svaka fotografija biće najbolja moguća zahvaljujući najnovijoj Camera Go tehnologiji za uspomene koje vredi deliti. Mrak je vaš novi teren za igru, jer Y62 Plus nudi Night Mode način rada koji je osmislio Google, a koji pruža živopisne boje i oštre detalje na snimcima pri slabom osvetljenju. Svaka fotografija je u skladu sa okolnostima zahvaljujući HDR.

Svakodnevna pristupačnost

Šta je bolje od svakodnevne praktičnosti! Brzo pristupite vašem Y62 Plus svojim jedinstvenim ključem, koristeći Face Unlock. Osim toga, dual SIM omogućava tako jednostavnu organizaciju privatnog i profesionalnog života. Sve funkcije i aplikacije koje najčešće koristite su sada objedinjene zahvaljujući novom Simple Mode interfejsu. Google je dostupan na dodir prsta, jednostavnim pritiskanjem i držanjem namenskog dugmeta za GoogleAssistanta. Poslednje, ali ne i najmanje važno, personalizujte vaše iskustvo sa inovacijom u vidu Android Go Edition koju je razvio Google.

Dodaci po meri

Uronite u široki ekran koji je u potpunosti zaštićen zahvaljujući prozirnoj prednjoj foliji Easy Folio. Dvostruka zaštita isporučuje se sa prilagođenim paketom dodatne opreme, koji sadrži prozirnu savitljivu futrolu za potpunu, robusnu zaštitu i kaljeno staklo. Nevidljivi štitnik ekrana precizno je oblikovan da odgovara vašem pametnom telefonu za diskretnu zaštitu, a otporan je na udarce i oštećenja.



Y62 Plus bit će dostupan od novembra 2021. godine po ceni od 10.499 RSD

Izvor: Wiko Srbija