Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nova fudbalska igra je dostupna za telefone, a uskoro za PC i Sony! (VIDEO)

Nova fudbalska igra je dostupna za telefone, a uskoro za PC i Sony! (VIDEO)

Dok čekamo da se pojavi nova EA Sports FC 24 igrica, već sada možemo besplatno probati novu FIFA igru koja se naziva “EA Sports FC Mobile 24” igricu!

EA Sports i FIFA su odlučili da ne nastave saradnju što je dovelo do toga da sada imamo potpuno novu fudbalsku igru za mobilne telefone. Naziv te igre će biti EA Sports FC 24 kada je verzija za računare uz pitanju, dok će se mobilna verzija nazivati “EA Sports FC Mobile 24”.

 



Ovo praktično znači da je FIFA Mobile 23 poslednja verzija te igre i da se u budućnosti neće pojavljivati nastavak. Ipak, to ne znači da gejmeri neće imati svoju omiljenu fudbalsku igru. Ovo znači da će ona samo biti zamenjena novom, vrlo sličnom igrom koja će se zvati “EA Sports FC Mobile”.

Ne brinite, pravi igrači će se pojaviti u igri i neće biti onih lažnih imena kako bi se izbegli neki pravni problemi. Najveća posledica prekida saradnje FIFA i EA Sports je zapravo promenjeni naziv same igre. Takođe, biće dostupna takmičenja kao što su Liga Šampiona, a i dalje ćete uživati pri odabiru realnih klubova. Sve ovo će ostati nepromenjeno zahvaljujući ugovoru koji EA Sports ima u okviru FIFAPRO dogovora. Tačnije, EA Sports FC Mobile će imati autentične klubove i igrače prema ugovoru koji imaju za sledeća takmičenja:

- UEFA Champions League (UCL)

- UEFA Europa League (UEL)

- UEFA Europa Conference League (UECL)



- English Premier League (EPL)

- LALIGA EA SPORTS

- Bundesliga

- Serie A TIM



- Ligue 1 Uber Eats

- Major League Soccer (MLS)

Kao i druga manje popularna takmičenja. Međutim, neke će razočarati to što neće biti dostupno FIFA World Cup takmičenje u okviru nove EA Sports FC 24 i Mobile igre, a neće biti kao ni do sada ni naše lige. Biće naših igrača, ali samo onih koji igraju u stranim klubovima. Ako želite da proverite kako su sa ocenama prošli naši reprezentativci, to možete videti na ovom linku.



Voleli mi to ili ne, neki noviteti nam stižu. Ono čemu se mnogi raduju su i neka unapređenja u tehničkom smislu igre, ne samo po pitanju autentičnih naziva igrača, klubova i liga. Shodno tome, već sada možete da probate EA Sports FC Mobile igru na Android i iOS uređajima.

>>  EA Sports FC Mobile - Android <<

>>  EA Sports FC Mobile - iOS <<

Kada je reč o verziji za Sony Play Station, Xbox i Nintendo Switch konzole, kao i za PC, ona će biti lansirana 29. septembra 2023. godine. Igru ćete moći da kupite u digitalnom izdanju ili na disku. FC24 možete već naručiti za uređaj koji imate kao preorder ili je kupiti od 29. septembra u radnjama Gamesa ili online na sajtu Games.rs.