Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

YouTube Music aplikacija dostupna na nekim Wear OS 2 satovima!

YouTube Music aplikacija dostupna na nekim Wear OS 2 satovima!

Pojedini Wear OS 2 satovi već sada mogu da koriste novu YouTube Music aplikaciju koja omogućava preslušavanje muzike i u režimu bez interneta.

YouTube Music uskoro stiže na još nekoliko Wear OS 2 uređaja donosivši tu mogućnost preslušavanja ogromne baze muzike, kako preko interneta, tako i bez njega.

 



Ranije su ovu mogućnost nudile aplikacije kao što je Spotify, ali to se sada menja budući da je Google optimizovao YouTube Music aplikaciju za najnoviji Wear OS 2 operativni sistem. Obzirom da trenutno ne postoji mnogo satova sa Wear OS 2 operativnim sistemom, YouTube Music aplikaciju će koristiti prvo vlasnici Samsung Watch 4 pametnog sata.

Wear OS YouTube Music

Ipak, YouTube Music nije rezervisan samo za Samsung satove te je će i ostali Wear OS 2 pametni satovi moći da koriste ovu aplikaciju. Osim Samsung Watch 4 sata, YouTube Music aplikaciju će već naredne nedelje moći da preuzmu i sledeći modeli satova:

- Fossil Gen 6

- Michael Kors Gen 6 Bradshaw

- Mobvoi TicWatch Pro 3, GPS i LTE verzije.



- Mobvoi TicWatch E3

Ostali Wear OS 2 pametni satovi će svakako moći da koriste novu YouTube Music aplikaciju, ali oni nisu uključeni u ranoj fazi lansiranja.