Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Apple Watch je završio u blenderu. Nećete verovati kako je prošao! (VIDEO)

Apple Watch je završio u blenderu. Nećete verovati kako je prošao! (VIDEO)

Popularni YouTube kanal “Blendtec” koji gotovo sve popularne proizvode blenduje se konačno dočepao Apple Watch sata. Evo kako je prošao...

Do sada smo nekoliko puta imali prilike da svedočimo raznoraznoj torturi Apple proizvoda. U nekoliko navrata smo pisali o tome, počevši od iPhone 6 pa sve do Apple Watch sata.

>> Najnoviji iPhone 6 skuvan u CocaCola soku!? (VIDEO) <<>> Galaxy S6 i iPhone 6 su zajedno, u isto vreme, bili na vrelom brčkanju! (VIDEO) <<

>> Apple Watch je prošao neverovatno brutalan test kompanije iPhonefixed! (VIDEO) <<

Uglavnom, iPhone 6 se uvek držao veoma dobro u tim “nemilosrdnim trenucima” a Apple Watch je čak uspevao da ostane neoštećen.

No, Apple Watch je ipak dolijao poznatom YouTube kanalu “Blendtec” koji ima običaj da tako “izblenda” sve što im padne pod ruku, a pogotovo Apple proizvode. Njihov popularni blender je do sada uspeo da totalno uništi iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s i još mnoge druge popularne telefone. Ipak, svi “pali borci” su opravdano završili kako su završili jer ko još može preživeti ovakav tretman.

Na video klipu se jasno vidi kako se u početku blender itekako muči sa Apple Watch satom. Na žalost, nakon nekoliko minuta Apple Watch nije uspeo da se izbori sa ekstremno brzim blenderom gde je podlegao teškim povredama i pretvorio se u prašinu. Slobodno možemo reći da je Apple napravio poprilično izdržljiv uređaj, pogledajte video: