Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo kako će izgledati novi iPhone 6s!

Evo kako će izgledati novi iPhone 6s!

Sa veoma puzdanog i proverenog izvora procurele su fotografije nadolazećeg iPhone 6 Plus telefona! Pogledajte kako će on izgledati...

Apple je verovatno mesecima daleko od predstavljanja novog iPhone uređaja, ali galerija procurelih fotografija nam može nagovestiti kako će novi iPhone izgledati. Mark Gurman sa sajta 9to5Mac je nedavno objavio seriju fotografija koje navodno prikazuju metalnu šasiju nadolazećeg iPhone 6s uređaja.

Izgleda kao kombinacija iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona, barem spolja. Evo kako izgleda pozadina telefona.



Najveća promena kod dizajna će biti svetleći Apple logo i nešto unutrašnjih izmena.

Nakon što je Apple preuzeo LinX mnogi su nagoveštavali da će sledeći iPhone imati dve kamere. Prema fotografijama koje su procurele ispostavilo se da je to tačno.

Prema procurelim fotografijama se jasno vidi da je donja strana telefona nepromenjena u odnosu na iPhone 6.



Više i preciznije o tome kakav će iPhone 6s telefon biti ćemo verovatno videti u Apple radnjama tokom septembra meseca. Najbitnija nova funkcija koja se očekuje je ekran osetljiv na dodir i intezitet dodira, što znači da će iPhone tačno znati koliko ste jako pritisnuli ekran. Nešto poput Apple Watch-a.

Korisno je reći da je Gurman skoro uvek bio tačan kada je objavljivao neki procureli materijal. Tačnije on je u detaljima opisao kakav će biti Apple Music servis biti i sam iOS9 pre zvaničnog objavljivanja.