Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najnoviji iPhone 6 skuvan u CocaColla soku!? (VIDEO)

Najnoviji iPhone 6 skuvan u CocaColla soku!? (VIDEO)

Verovali ili ne, nov iPhone 6  je nedavno bio žrtva jednog momka! Pogledajte o čemu se radi!

Momak koji za sebe tvrdi da je čovek koji voli tehnologiju i čovek koji često pravi video klipove vezane za mobilne telefone je skorije napravio video koji će vas oduvati! On sebe i svoj rad predstavlja pod umetničkim nazivom “TechRax” na Facebook, Twitter, Instagram i Google + društvenim mrežama, a ima i YouTube kanal gde postavlja svoje video klipove.

 Ko zna za ovog momka neće ga začuditi njegov najnoviji video jer je on najnoviji iPhone 6, bušio, pekao, spaljivao i kuvao. I ne samo iPhone, već mnoge druge uređaje koji ni malo nisu jeftini. Na ovom video klipu možete utvrditi da je momak prvo dobro zagrejao Coca Cola-u, a odmah zatim ubacio nov iPhone 6. Rezultati su očekivani, telefon nije radio, ekran je iskočio iz ležišta, tasteri su se naduli i elektronika istopila.

Testovi ove vrste možda ne doprinoste nekom istraživanju ali su definitivno zanimljivi, nadajmo sa da momak ima neki profit od ovoga što radi jer broj broj telefona koji je on uništio može dovesti do bankrota.

Bušenje iPhone 6 kroz ekran!

Pečenje iPhone 6 uređaja unutar ćurke!Da li vi mislite da je ova “tortura” Apple proizvoda u redu? Ostavite vaš komentar u vezi ovoga!