Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo je One A9 koji HTC planira da predstavi 20 oktobra!

Ovo je One A9 koji HTC planira da predstavi 20 oktobra!

Izgleda da su glasine bile tačne! Pogledajte kako izgleda novi HTC One A9...

Orange mrežni operator iz Francuske je “slučajno” objavio pojedine informacije o nadolazećem HTC telefonu koji još nije zvanično predstavljen.

>> HTC uskoro predstavlja nov telefon sa Android 6 verzijom! <<

Kao i obično, internet publici ništa ne prolazi nezapaženo pa se tako mnogo toga zabeležilo dok je stranica bila još “živa”. Prema fotografijama koje je Orange priložeio već sada možemo znati kako će telefon izgledati.Takođe, Orange su procurele i informacije o specifikaciji gde se dosadašnje glasine o ovom telefonu potvrdile da se radi o uređaju srednje klase. Dakle, One A9 će imati FullHD ekran dijagonale 5 inča, 13 MPx zadnju kameru i 4 MPx prednju kameru.

Sve ovo smo u suštini imali prilike da čujemo i da vidimo. Ono što nismo znali je to koja će njegova cena biti. Srećom po nas, a nesrećom po Orange, informacije o tome su takođe na kratko bile dostupne pa je Orange One A9 cenio 599 evra što je previsoka cena za telefon ovih karakteristika.

Ipak, sve ovo može biti više namerno nego slučajno tako da predlažemo da se strpute još malo dok HTC zvanično ne predstavi svoj novi telefon.