Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo su fotografije načinjenje OnePlus 2 telefonon koji tek treba biti predstavljen! (VIDEO)

Ovo su fotografije načinjenje OnePlus 2 telefonon koji tek treba biti predstavljen! (VIDEO)

OnePlus 2 je izplivao na površinu pre zvaničnog predstavljanja. Evo kako…

MKBHD je profesionalni YouTube korisnik, svetske reputacije, koji radi recenzije telefona, tablet računara, desktop i laptop računara, fotoaparata, mikorfona i još mnogo toga. Obzirom da Marques Brownlee radi izvrsne recenzije i testove, pogotovu telefona, ljudi iz OnePlus kompanije su odlučili da mu povere novi OnePlus 2 telefon koji još nije zvanično predstavljen.

Shodno tome, Marques Brownlee je od OnePlus kompanije dobio dozvolu da uradi test kamere i eksluzivno objavi nekoliko fotografija načinjene njome, pre lansiranja novog OnePlus 2 telefona.



Prema onome što možemo utvrditi, fotografije načinjene One Plus 2 kamerom imaju rezoluciju 13 MPx. Kao što i sam MKBHD govori, te fotografije nisu spektakularno dobre ali nam se čini da je 13 MPx senzor i f/2.0 maksimalno iskorišćen što pruža jako kvalitetne fotografije. Laserski fokus koji ide uz kameru dodatno doprinosi bržem fokusiranju i samim tim okidanju. Eto, MKBHD je pre vremena obelodanio i taj podatak da kamera ide sa laserskim autofokuom.

Galeriju fotografija možete pogledati na priloženom linku:

>> Fotografije načinjene kamerom OnePlus 2 telefona <<

Kako biste nešto više saznali o kameri nadolazećeg OnePlus 2 telefona pogledajte video koji je napravio MKHD: