Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pogledajte prelep iOS9 koncept! (VIDEO)

Pogledajte prelep iOS9 koncept! (VIDEO)

Ako se barem deo ovog koncepta nađe na novom iOS9 operativnom sistemu, onda će se rivalstvo Android-a i iOS-a definitivno zahuktati!

Očekuje se da će Apple objaviti novi operativni sistem na Apple-ovoj svetskoj konferenciji programera (WWDC) za iPhone, iPad i iPod uređaje. Jun mesec, kada taj događaj treba biti, je za Apple presudan. Verujemo da će tada Apple možda povratiti svoj nekadašnji status i ponovo ojačati svoju poziciju na vrhu. Nema sumnje da su njihovi proizvodi vrhunski međutim do skorije su imali dosta negativnih reakcija korisnika zbog nedostatka opcija, odnosno funkcija iPhone uređaja. To ne govori o lošoj hardverskoj postavci, već samo govori o tvrdom stavu Apple da iOS ne treba biti poput ostalih. Srećom taj stav se menja, barem u praksi, i iOS postaje funkcionalniji neko ikad.

U to ime jedan YouTube-er, Ralph Theodory, kreirao je video koncept novog iOS9 operativnog sistema. U video se može videti njegova vizija nekih unapređenja na iOS9. Ovo što je on u ovom konceptu predstavio je “glas iNaroda” i nema dileme da ove promene svi žele. Videćemo da li Apple osluškuje svoje korisnike.



Hajde ukratko da sumiramo funkcije koje je Ralph Theodory implementirao u iOS9 koncept video:

  • Mogućnost da se sve aplikacije zatvore odjednom
  • Noćni mod koji olakšava čitanje teksta tokom noći
  • Mogućnost da se pretražuju opcije u podešavanjima
  • Apple Watch početni ekran sa okruglim ikonicama
  • Funkcija zvana “color lock” koja omogućuje korisniku da odabere boju tastera i elemenata korisničkog izgleda

Pogledajte kako bi te funkcije izgledale na iOS9 operativnom sistemu: