Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung objavio nekoliko videa u kojim prikazuje One UI 4.0! (VIDEO)

Samsung objavio nekoliko videa u kojim prikazuje One UI 4.0! (VIDEO)

Ako vas zanima kako novi One UI 4.0 izgleda, onda pogledajte zvanične video priloge koje je Samsung napravio.

Tokom jučerašnjeg “Samsung Developer Conference 2021”, kompanija je najavila brojna unapređenja po pitanju korisničkog izgleda koji pokreće njihove telefone i tablet računare. Naravno, nije jedino One UI 4.0 ono što nam stiže, već i neki noviteti i unapređenja koji se tiču Samsung Knox-a, digitalnog asistenta Bixby, Tizen OS-a i SmartThings eko sistema.

 



Osim informacija koje smo dobili tokom samog “SDC 2021” događaja, već sada možemo pogledati promotivne video priloge koje je Samsung objavio, a koji prikazuju funkcije i opcije novog One UI 4.0 korisničkog izgleda.

>> Evo koji će sve Samsung telefoni dobiti Android 12 i novi One UI 4.0 <<

U tim promotivnim videima Samsung pokušava da pokaže kako će korisnici moći da prilagode izgled svog Galaxy uređaja na vrlo jednostavan način. Dovoljno je se promeniti pozadinu telefona kako bi se boje korisničkog izgleda adaptirale prema njoj.

Isto tako, One UI 4.0 dobrim delom upošljava novi Google-ov Material UI dizajnersko rešenje koje zapravo dolazi sa Android 12 verzijom operativnog sistema.

Ono što je takođe sjajno je novi One UI za Windows računare koji bi trebalo Samsung laptop računare da dodatno približi svima onima koji već koriste ili planiraju da koriste Samsung telefon. Novi One UI za Windows je zapravo tema koja se implementirana u samo srž operativnog sistema.

Naravno, detaljnije o svemu možete pogledati u priloženim videima: