Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako preko telefona kupiti namirnice u Maxi prodavnici?

Kako preko telefona kupiti namirnice u Maxi prodavnici?

Evo kako možete online kupiti namirnice koje ste ranije inače kupovali u odlaskom u Maxi market. 

Ako ne volite ili nemate vremena da idete u mesečnu kupovinu kućnih potrebština i namirnica, onda ne bi bilo loše da znate za Maxi Shop aplikaciju koja vam iz udobnosti vašeg doma može omogućiti taj šoping.

 



Aplikacije možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženog linka kako za Android tako i za iOS uređaje:

>> Maxi Shop za iPhone <<

>> Maxi Shop za Android <<

Maxi Shop

Maxi Shop aplikacija vam omogućava da izvršite online kupovinu, a nudi širok asortiman proizvoda, uz sigurnu i brzu dostavu na kućnu adresu. Cene koje su prikazane u aplikaciji su identične kao u Maxi supermarketima.

Da biste koristili Maxi aplikaciju, potrebno je da se registrujete. Ne brinite, registracija je jako jednostavna i oduzeće vam svega par minuta. Naravno, aplikaciju možete koristiti i bez registracije ali u tom slučaju nećete imati prikaz prethodnih porudžbina koje ste obavili. Uvid u istoriju kupovine može biti od koristi u slučaju da želite da izbegnete novo traganje za proizvodom koji ste već ranije kupovali.

Na početnoj strani Maxi aplikaciju su prikazani svi proizvodi koji su trenutno na popustu te lakše možete da uštedite prilikom online kupovine. Takođe, na dnu ekrana početne strane su vam izlistani svi proizvodi nedeljne akcije koje su u toku.



I naravno, tu je panel za pretragu koji se nalazi na vrhu ekrana početne strane. Takođe, u okviru pretrage imate mogućnost da skenirate “barcode” bilo kog proizvoda. Ako je proizvod dostupan u Maxi supermaketima, prikazaće vam se trenutna cena. Super, zar ne?

Ako dodirnete na taster “Prodavnica” koji boravi na dnu ekrana, pristupate stranici gde će vam biti izlistani proizvodi Maxi supermarketa po kategorijama, što znatno olakšava kupovinu.



Prilikom dodina na taster “Moje porudžbine” prikazaće vam se sve vaše ranije izvršene porudžbine, ali samo ako ste se prethodno registrovali ili kreirali nalog.



Dodirom na taster “Moji spiskovi” pristupate stranici gde možete da pregledate prethodno sastavljene spiskove ili da sastavite nov spisak svih proizvoda koje želite da kupite. To je vrlo korisna opcija za sve oni koji žele da bolje organizuju svoju kupovinu.

Dakle, kupovina putem Maxi prodavnice može izgledati i ovako: 

1. Izaberite ili kreirajte spisak proizvoda koji planirate da kupite. 

2. Odaberete najbližu Maxi prodavnicu u vašoj blizini.

3. Na listi dostupnih termina izaberite onaj koji vam najviše odgovara. 

4. Odaberite način preuzimanja kupljenih proizvoda. 

- Imate mogućnost da preuzmete sami proizvode koje ste kupili. Ako se odlučite za tu opciju, onda će vam proizvodi biti spremni i upakovani za preuzimanja u prethodno definisanom terminu.

- U slučaju da vrednost vaše kupovine prelazi 5000 dinara, onda možete definisati termin kada će proizvodi biti isporučeni na vašu kućnu adresu, bez dodatnih troškova za isporuku.

Dodirom na taster “Još” prikazani su vam opšte informacija vašeg naloga, rezervacije termina, pomoć i podrška, kao i podešavanja aplikacije ili privatnosti.

Imate mogućnost da platite u gotovini, putem kreditne kartice i za pravna lica postoji mogućnost virmanskog plaćanja.

Slobodno nas kontaktirajte i pišite u slučaju da imate nedoumice vezane za Maxi Shop aplikaciju, mi ćemo se potruditi u što kraćem roku da vam odgovorimo i pružimo sve neophodne informacije koje vas zanimaju.

Dodirom na priloženi link možete pristupiti zvaničnom Maxi sajtu gde možete dobiti odgovor na često postavljena pitanja:

>> FAQ - Maxi Shop <<