Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Selfi ili Belfie, za šta ste vi?

Selfi ili Belfie, za šta ste vi?

Šta vi mislite, da li je ovo nešto što će uneti revoluciju kada je selfi fotografisanje u pitanju?

Često pravljenje “selfi” fotografija još nije okarakterisano kao mentalni poremećaj. U poslednje vreme ogromna količina proizvoda, koji pomažu i podstiču pravljenje selfi fotografija, se pojavila na svetsko tržište. Postoji selfi štap za lakše fotografisanje cele svoje figure i to je nekako prihvatljivo, međutim narcistički nagon je narastao još više i sada se pojavio “Belfie”!

To je selfie štap namenjen sa fotkanje zadnjice. Kim Kardashian je praktično sama izmislila taj termin dok je atraktivno pozirala ispred ogledala. Fotografisanje svoje zadnjice nije baš lagan posao ako imate samo telefon i ako želite da ta fotografija ima barem nekakav smisao. Iz tog razloga tvorci selfi orijentisane društvene mreže On.com kreirali su proizvod “Belfie” kako bi svi mogli da načine fotografije svoje “guze” iz svakog ugla.


Klasilčan Selfi štap košta 15$, međutim Belfie očigledno nije klasičan Selfi štap. Unikatno dizajnirani štap koji vam omogućava da pravite selfi fotografije svoje pozadine prodaje se po "ekstra" ceni od 79.99$! Dodajemo da je Belfie trenutno rasprodat zato stanite u red na ovom LINKU kako bi ste dobili priliku da kupite ulimativnu alatku.