Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Teclast P70 je 4G tablet prelepog dizajna! Ovo je naša preporuka za tablet od 7 inča do 80€!

Teclast P70 je 4G tablet prelepog dizajna! Ovo je naša preporuka za tablet od 7 inča do 80€!

Šta mislite, da li je 75 evra mnogo za QuadCore procesor, 1GB RAM-a i Android 5.1? Naravno da nije! Ako putem našeg “KUPI” banera poručite ovaj tablet, dobijate i popust uz kupon koji ekskluzivno dajemo! Teclast P70 4G opravdava svaki uloženi evro i pruža mnogo više!

Prvo što moramo da istaknemo kod Teclast P70 4G tableta je dizajn! Retko kada viđamo da budžetni uređaj ima veoma dobar dizajn. Što bi se reklo, “za te pare, bolje nema!” Iako je plastičan, on obiluje brojnim prijatnim detaljima koji se retko viđaju kod jeftinih alternativa. Dakle, Telcast P70 ima pristojno tanak “struk”, svega 8.9 milimetra, dok ivice oko ekrana uopšte nisu široke (5 mm sa leve i desne strane).



No, ako izuzmemo dizajn, koji se nama lično dopao, iznenadićete se kada čujete ostale karakteristike. Teclast P70 4G je opremljen MTK8735 čipsetom koji podrazumeva 64 bitni Cortex A53 četvorojezgrani procesor koji radi na 1.0 GHz. On pruža mnogo bolje performanse i manju potrošnju energije u ondosu na svoje prethodnike.

Poseduje HD IPS ekran dijagonale 7 inča, rezolucije 1280*800 WSGA koji pruža jasnu i oštru sliku pod kojim god uglom da gledate u njega. Ekran ima odličan odaziv pri dodirivanju što eliminiše neprijatno iskustvo prilikom kuckanja poruka i slično.

 

Što se RAM-a tiče, tu je 1 GB za normalan i fluidan rad koji konzumira manje energije od standardnog RAM DDR3 modula. Interna memorija mu je 8 GB sa mogućnošću proširenja putem MicroSD kartice. Poseduje i DualBand WiFi modul što znači da bez problema možete da se povežete na ruter koji emituje 5 GHz frekvenciju i tako zaobiđete smetnje. Ovo će svakako doprineti boljem i prijatnijem korišćenju interneta na Teclast P70 4G tabletu.



Prednja selfie kamera mu je 0.3 MPx koja može da posluži za video pozivanje, a zadnja kamera je 2 MPx koja je tu u slučaju da zatreba…

Ono možda najbitnije vezano za Teclast P70 4G je to što se radi o fabletu praktično! I to ne o običnom, već u potpuno opremljenom fabletu, sa svi neophodnim senzorima. Tu je kompas, GPS, 4G naravno, ambijentalni senzori sa prednje strane, Bluetooth i slično.

Teclast P70 ima čak i vibracioni motor što je odlično budući da se ovaj tablet bez problema može koristiti kao telefon.



Nesumnjivo se radi o veoma povoljnom tablet/fablet računaru koji obiluje pristojnim performansama i brojim dodacima kao što su pomenuti senzori, vibracija, 4G, DualBend WiFi i slično. Nekako je kao šlag na tortu to što dolazi sa Android 5.1 operativnim sistemom i veoma povoljnom cenom od 75€.

Poštarina je besplatna, a troškovi na granici vas mogu koštati maksimum 20€. Međutim, prilikom poručivanja možete u poruci napisati GearBest.com prodavnici da navedu da se radi o paketu čija je vrednost 50€ gde se tako izbegava plaćanje carine. Detaljnije karakteristike možete pogledati na priloženom “KUPI” baneru gde između ostalog možete ostvariti kupovinu. Kod kupona koji smo obećali je: “P70HUI”. Imajte na umu da morate da se registrujete da bi kupon bio validan.