Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Xoo Belt je kaiš koji sa sobom nosi 2.100 mAh đusa za vaš mobilni telefon!

Xoo Belt je kaiš koji sa sobom nosi 2.100 mAh đusa za vaš mobilni telefon!

Napunite svoj telefon dok ste u pokretu i to sasvim lagodno bez nošenja eksterne baterije sa sobom. Nifty je našao način kako, Xoo Belt je njihovo rešenje!

Nifty je projekat koji je lansiran na IndieGoGo sajtu sa ciljem da se prikupi dovoljno novca za serijsku proizvodnju Xoo Belt-a.

U pitanju je kaiš koji u sebi sadrži vlaknaste slojeve baterije koji se preklapaju. Kaiš tako ostaje savitljiv i fleksibilan što je dizajnerima bio ključan problem koji su rešili. Napravljen je od čiste kože sa pocinkovanom kopčom i nazubljenim mehanizmom za podešavanje dužine kaiša. Dizajniran je da bude unisex, kako bi oba pola mogla sa ponosom da ga nose!



Kabal za punjenje koji je kompatabilan sa iPhone i Android uređajima je skriveno smešten iz kožnog kaiša, gde ga magnet drži na svom mestu. Lako se može raskačiti i priključiti sa telefonom radi punjenja, a još lakše vratiti na svoje skriveno mesto.

Kablić je potpuno neprimetan kada je smešten na skrivenom mestu, a čak se slabo primećuje i kada ga koristite. Ekipa iz Nifty je veoma dobro uradila svoj posao. Oni su u saradnji sa modnom scenom Britanije i kućom kožnih prozvoda Casely-Hayford dizajnirali kaiš koji je pored svoje funkcionalnosti pravi modni detalj.

Očekujemo još mnogo sličnih projekata u skorijoj budućnosti, ukoliko naučnici ne nađu način da baterije traju duže.