Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

ZGPAX S79 je jedan od najeftinijih pametnih satova! (VIDEO)

ZGPAX S79 je jedan od najeftinijih pametnih satova! (VIDEO)

Ukoliko tražite jeftin pametni sat koji će lagano da vas upozna sa tom vrstom  uređaja, ZGPAX je možda ono što tražite…

Kao i mogi drugi pametni satovi kineske proizvodnje, ZGPAX veoma podseća na Apple Watch, barem kada je dizajn u pitanju. On ima metalno kućiše preko kog leži HD ekran od 1.54 inča sa 2.5D zakrivljeni staklom preko njega. Narukvica je silikonska i fino se uklapa uz sam sat.

ZGPAX S79 ima sve funkcije koje odlikuju jedan pametan sat uključujući i GSM podršku koja podrazumeva samostalno pozivanje i slanje poruka, nažalost bez 3G interneta. Inače, ovaj sat kada se putem Bluetooth-a poveže sa telefonom dobija kontrolu nad pojedinim funkijcama kao što su pozivanje, slanje i čitanje poruka, pregled obaveštenja i slično.



Opremljen je i pedomatrom što korisnicima pruža mogućnost da prate svoje korake što treninzima daje na kvalitetu i efikasnosti. Jedna od zabavnih fuknkcija ovog povoljnog sata je daljinsko okidanje fotografije. Kada ga povežete sa telefonom, putem ZGPAX S79 možete okinutio fotografiju i tako uhvatit pravi momenat.

Kao i ostali satovi ovog tipa, ZGPAX S79 ima funkciju koja prati kvalitet sna korisnika što kasnije rezultira podsetnicima kada je korisniku idealno vreme za dobar dremku!

Ono čime ZGPAX želi takođe da se pohvali je mogućnost kvalitetnog snimanja, naravno uz zgodnu malu aplikaciju koja ceo posao olakšava.



Još jedna u nizu zanimljivih funkcija je takozvana “Anti-Lost” koja alarmira korisnika sata čim se on udalji više od 6 metra od svog telefona. Korisno zar ne!?

ZGPAX S79 je veoma povoljan i ide po ceni od 23 evra, uz naravno besplatnu dostavu. Ovaj proizvod je oslobođen carine zato što mu je cena niža od 30 evra tako da ne morate brinuti oko toga. Dodaćemo i to da su narukvice dostupne u četri boje: crnoj, roze, braon i plavoj.



Klikom na “KUPI” baner ispod pristupate sajtu preko koga ga možete poručiti. Inače GearBest.com je naša preporuka kada je reč o kupovini “preko grane”.