Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

11. novembra, u 11 sati i 11 minuta, obavezno da budete pri računaru! Do tada odradite sledeće!

11. novembra, u 11 sati i 11 minuta, obavezno da budete pri računaru! Do tada odradite sledeće!

Za sve koji žele da po najpovoljnijim cenama kupe tablet, telefon, pametni sat ili Android TV box, GearBest.com organizuje rasprodaju koja podrazumeva kopone vrednosti i do 95$!  Pogledajte šta treba da uradite da biste ostvarili neverovatne popuste…

Veoma je jednostavno, sve što treba da uradite je da odgovorite na banalno pitanje i dodjete do svog kupona. 11. novembra u 11 sati i 11 minuta po UTC vremenu, OVDE možete pogledati koje je to vreme u vašoj zemlji, ćete moći da iskoristite taj kupon. Kupon je validan isključivo tada, pre toga neće postojati mogućnost da se iskoristi. Takođe, morate biti brzi jer samo prvih pet kupaca mogu iskoristiti kupon. Kada kažemo prvih pet mislimo za svih osam proizvoda koje GearBest.com daje po sniženim cenama.

GearBest.com ima osam različitih proizvoda koje možete kupiti po sniženim cenama zahvaljujući pomenutim kuponima. Tu su proizvodi o kojima smo i mi pisali, poput Teclast X98 Air 3G, Chuwi Hi8 i slično…Pre nego što pristupite stranici gde možete sebi generisati kupon, uputićeno vas šta tamo treba tačno da odradite. Za prva četri proizvoda potrebno je da uneste naziv brenda u prazno polje gede je bledim slovima isposano “INPUT YOUR ANSWER”. Dakle ukoliko želite da kupite Beelink Mini MX TV Android Box, vi jednostavno unesite brend tog proizvoda u prazno polje tj. “Beelink”.

Za sledeća četri proizvoda je potrebno uneti tačan model. Daćemo vam opet primer. Ukoliko želite da generišete kupon za Doogee Y100 Pro 4G LTE telefon, u prazno polje unesite model tj. “Y100 Pro” i kupon će biti prikazan.

Ukoliko vam je sve jasno, na priloženom linku možete pogledati šta je sve u ponudi i generisati sebi kupon za željeni proizvod.

>> GearBest.com - 11.11 SALE <<