Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

BlinkFeed je odličan društveni i media hub. Evo zašto!

BlinkFeed je odličan društveni i media hub. Evo zašto!

Ukoliko ste korisnik Android HTC uređaja onda ste privilegovani pojedinim prednostima koje će vam u dva dodira servirati sve što vas interesuje.

Dugi niz godina unazad, pored tih nekih hardverskih i dizajnerskih napora da se telefoni unaprede, softverski deo je takođe išao tom putanjom napretka što je danas rezultiralo mnogim korisnim funkcijama i opcijama.

 



No, mi danas nećemo govoriti o nekim revolucionarnim softverskim pronalascima, već o jednoj aplikaciji, funkciji ili vam integrisanom servisu, kako vam je god lakše nazvati BlinkFeed. Mi volimo da kažemo da se radi o inegrisanom media hub-u koji nas snabdeva nama najbitnijim informacijama. Kažemo da je integrisan jer on dolazi u okviru HTC-ovog Sense korisničkog izgleda. Baš ta integracija ga, po našem mišljenju, čini efikasnijim i korisnijim.


Do BlinkFeed-a se dolazi prevlačenjem početne stranice na levo. BlinkFeed je praktično jedna vremenska linija koja hrani svežim informacijama sa vaših društvenih mreža, vaših omiljenih sajtova i slično. Naravno, kako bi BlinkFeed “znao” šta vi tačno volite potrebno je da ga prethodno podesite po vašem ukusu tj. označite sajtove i servise koje želite da pratite.


Obzirom da je HTC veoma ozbiljna kompanija i da je prepoznatljiva po tome da pruža podršku svojim korisnicima širom planete, gde god da posluju, oni su sklopili mnoštvo saradnji sa mnogim domaćim internet portalima. Shodno tome, putem BlinkFeed-a ste u mogućnosti da pratite i naš portal.



Ovog leta uživajte u kvalitetnom HTC BlinkFeed sadržaju novih partnera Sportske.net i PametniTelefoni.rs.

Posted by HTC Srbija on Friday, 3 July 2015

Zapravo ne samo naš, već i ostale kao što su: Sportske.net, Bechmark, Cosmopolitan, Deezer, Elle, Kurir, IT Vesti, Lisa, Mens Health, Nadlanu.com, Njuz.net, Telegraf, Večernje Novosti, Yumama i tako dalje.


Kao što vidite, lista dostupnih domaćih sajtova koje možete pratiti je poprilično velika što garantuje odlično korisničko iskustvo. Naravno, ta lista se iz meseca u mesec širi. Što se društvenih mreža tiče u mogućnosti ste da sinhronizujete BlinkFeed sa Facebook, Flickr, Google+, Twitter… Dobro je to što možete sinhronizovati i kalendar, preporuke za restorane i slično.



BlinkFeed ipak nije usamljen servis koji pruža ovu vrstu usluge. Mnogo je takvih servisa u svojstvu aplikacije trećeg lica ali i integrisanih u okviru korisničkog izgleda drugih proizvođača. Samsung recimo ima “Magazine” media hub koji je sličan HTC-ovom BlinkFeed-u. Ono što po našem mišljenju izdvaja BlinkFeed od ostalih je pre svega fluidnost pri korišćenju, podrška koju BlinkFeed ima, suptilan dizajn koji ne skreće pažnju sa sadržaja i mogućnost prilagođavanja pregleda sadržaja.




Nekada pregled sadržaja može biti naporan ukoliko neki od sajtova ima čestu objavu novih tekstova. U nameri da se izbegne ta iritantna neprijatnost, BlinkFeed nudi brz pregled konkretno jednog portala ili vremenske linije željene društvene mreže.

Opet, na kraju, moramo da spomenemo da se BlinkFeed ne može porediti sa aplikacijama kao što je “Feedly” ali kada se u “lonac” pomešaju integrisani servisi ostalih proizvođača telefona, on je definitivno ”najukusniji”. Jednostavno ima stila!