Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Prizma aplikacija je već par dana dostupna i za Android uređaje. Preuzmite je ovde!

Prizma aplikacija je već par dana dostupna i za Android uređaje. Preuzmite je ovde!

Hit aplikacija koja je prvo postala dostupna za iOS uređaje, upravo je postala dostupna i za Android uređaje. Evo koji su naši utisci…

Za oni koji nisu pročitali naš prethodni tekst o Prizma aplikaciji, ukratko ćemo reći da se radi o “ubici Instagram filtera.” Dakle, u pitanju je aplikacija koja korisnicima omogućava da primenjuju nesvakidašnje, napredne filtere preko svojih fotografija. Više o aplikaciji pročitajte na priloženom linku:

>> Ovo je Prizma aplikacija. Ubica Instagram filtera! <<



Kao što su iz Prizme obećali, verzija za Android je postala dostupna. Prvo je bila u beta fazi gde su pojedini korisnici mogli kao testeri da je preuzmu. Međutim, ubrzo su je blokirali pa su je nakon par dana pustili putem Google Play prodavnici svim korisnicima.

Mi smo je probali i igrali se sa apsolutno svim filterima koje Prizma nudi. Naravno da smo oduševljeni i da slobodno možemo reći da je Prizma jedina aplikacija koja nudi nešto novo. Pre nego što završimo sa ovim kratkim tekstom i priložimo vam link za preuzimanje, dodaćemo da sa sada Prizma aplikacija nudi i mogućnost čuvanja fotografija na memoriju telefona dok je ranije bilo moguće samo deljenje na društvenim mrežama po primenjenom filteru…

Ako u Google Play prodavnici pretražite “Prizma” pojaviće vam se gomila aplikacija koje nisu ono što vi tražite, odnosno aplikacija o kojoj upravi pišemo. Zbog toga, mi ćemo olakšati i priložiti link putem kog je direktno sa Google Play prodavnice možete preuzeti:

>> Prizma <<