Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako poslati poruke sa animiranim efektima na Instagramu?

Kako poslati poruke sa animiranim efektima na Instagramu?

Ako ne znate kako da šaljete poruke sa animiranim efektima na Instagramu, pomoći ćemo vam u ovom vodiču. Instagram dodaje funkcije koje poboljšavaju iskustvo za korisnike.

Pored emodžija, slika, zvučnih beležaka, svojim privatnim razgovorima možete dodati dašak zabave koristeći ove animirane efekte. Njihova upotreba je izuzetno jednostavna, samo nastavite da čitate.

 



Kao što je Instagram objasnio na svom blogu, svrha uvođenja ovih animiranih efekata je dodavanje kreativnosti u vaše privatne poruke na ovoj društvenoj mreži. Ovaj alat je započeo sa vrlo malim brojem animiranih efekata, ali Instagram postupno dodaje još opcija.

Da biste slali poruke sa animiranim efektima na Instagramu, sledite ove korake:

  1. Otvorite Instagram i kliknite na dugme za razmenu poruka u gornjem desnom uglu.

  1. Uđite u privatni razgovor u kojem želite da delite animirane efekte.

  2. Otvorite tastaturu i unesite tekst da biste aktivirali dugme animiranih efekata, koje će zameniti dugme kamere na levoj strani tekstualne trake. Druga jednostavnija opcija je da kliknete direktno na dugme nalepnica u donjem desnom uglu.



  1. Pomerite se nadole da biste videli sve animirane nalepnice dostupne na Instagramu.



  1. Samo dodirnite onu koju želite da delite da biste je dodali direktno u konverzaciju.

Kao što vidite, raznolikost animiranih efekata na Instagramu trenutno nije previše velika, iako je porasla tokom poslednjih nekoliko meseci i očekuje se da će to činiti i u budućnosti.

Kao što vidite postupak je zaista jednostavan. Zašto to ne isprobate sada?