Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati Galaxy Note 7 temu tj. launcher na ostalim Samsung uređajima? [Grace UX]

Kako instalirati Galaxy Note 7 temu tj. launcher na ostalim Samsung uređajima? [Grace UX]

Evo kako da “našminkate” svoj Samsung telefon i podesite ga tako da izgleda kao da je Galaxy Note 7, barem kada je Android u pitanju!

Prvo što ćete primetiti kada otključate Galaxy Note 7 telefon je zapravo potpuno novi launcher koji je poprilićno drugačiji od onog koji je na Galaxy S7 telefonu. Samsung taj launcher naziva “Grace UX”, tačnije to mu je kao neki nadimak. Ovaj redizajnirani TouchWiz je već privukao pažnju brojnih programera te mi sada imamo priliku da ga probamo na ostalim Samsung uređajima.

>> Samsung je zvanično predstavio fantastični Galaxy Note 7! (VIDEO) <<



>> Zbog ovih 7 funkcija je Samsung Galaxy Note 7 toliko dobar telefon! (VIDEO) <<

>> Preuzmite procurele pozadine nadolazećeg Galaxy Note 7 telefona! <<

>> Režim štednje na Galaxy Note 7 telefonu je u mogućnosti da spusti rezoluciju ekrana! <<

Programeri su “portovali” tj. izvukli “Grace UX” launcher sa Galaxy Note 7 zvaničnog operativnog sistema i modifikovali ga kako bi mogao da se koristi na ostalim Samsung uređajima koje pokreće Android 6 Marshmallow. Dakle, uslov je da imate Samsung uređaj sa Android 6 Marshmallow operativnim sistemom koji je presvučen nekim od Samsung-ovih TouchWiz korisničkih izgleda i da je on root-ovan. To su uglavnom sledeći telefoni:

- Galaxy S5



- Galaxy S6

- Galaxy S7

- Galaxy Note 4

- Galaxy Note 5



Mnogi su već probali ovaj launcher tako da imamo potvrdu da 100% radi na modelima Galaxy S6, S7, i Galaxy Note 5. Evo gde da preuzmete launcher i kako da ga instalirate:

1. Prvo preuzmite launcher sa priloženog linka:

>>  TouchWiz Home NoteUX Albe95 V2.zip <<



Alternativni link:

>> Galaxy Note 7 Launcher <<

2. Rspakujte ZIP datoteku gde ćete dobiti “TouchWizHome_2017.apk”.

3. Zatim premestite raspakovanu datoteku na memoriju telefona. Ona treba biti smeštena na odgovarajuću lokaciju a to je: /system/priv-app/

4. Kada smestite “TouchWizHome_2017.apk” datoteku u odgovarajuću fasciklu, dugim dodirom na nju pristupite opcijama dozvola i podesite da one budu “rw-r-r”.

5. Ukoliko ranije niste dodelili root dozvole vašem menadžeru datoteka, onda ćete možda biti upitani da to učiniti prilikom menjanja dozvola “TouchWizHome_2017.apk” datoteke.

6. Ponovo pokrenite uređaj i uživajte!

>> Samsung Galaxy Note 7 - karakteristike i cene <<