Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati WhatsApp, Instagram, Skype i sl. aplikacije na Huawei telefon? (VIDEO)

Kako instalirati WhatsApp, Instagram, Skype i sl. aplikacije na Huawei telefon? (VIDEO)

Evo kako možete da instalirate gotovo bilo koju aplikaciju na novi Huawei telefon uz pomoć MoreApps aplikacije ili APKPure tj. Aptoide prodavnica.

Retko ko zna da novi Huawei telefoni zapravo dolaze sa App Gallery prodavnicom umesto Google Play prodavnice. Usled restrikcija koje su S.A.D. uvele Kini, kompanija Huawei je bila prisiljena da se okrene nekim drugim rešenjima. Rezultat toga je novi HMS tj. novi Huawei Mobile servisi.

 HMS u suštini kompletno menja Google Play servise, ali opet većina Google aplikacija nece raditi na novim Huawei telefonima. Međutim, to ne znači da neće raditi i druge aplikacije koje se inače ne nalaze u okviru App Gallery prodavnice. 

U današnjem tekstu ćemo vam pokazati kako da dođete do aplikacija koje inače ne možete pronaći u okviru zvanične App Gallery prodavnice. 

MoreApps

Jedan od vrlo jednostavnih načina da dođete do željene aplikacije je da instalirate MoreApps aplikaciju. Nju naravno možete pronaći unutar App Gallery prodavnice i besplatna je za preuzimanje.

Ono što ovu aplikaciju čini posebnom je to što ona za vas pronalazi rešenje. Recimo, ako pretražite “YouTube”, MoreApps će vam predložiti da tu platformu koristite putem internet pregledača ili da instalirate neke alternative koje nude nešto slično jer zvanična YouTube aplikacija se ne može preuzeti sa App Gallery prodavnice.Nama je super to što pomoću MoreApps aplikacije odmah mozemo saznati kojom aplikacijom mozemo zameniti pojedine aplikacije koje inače koristimo, a ne mozemo ih preuzeti sa AppGallery prodavnice. Na taj način možemo otkriti neku novu, možda bolju aplikaciju, a sa druge strane rešava problem sa kojim smo se suočili.

No, unutar MoreApps aplikacije ćete neretko dobiti predlog da aplikaciju koju ste pretražili preuzmete sa APKPure alternativne prodavnice. Na taj način možete doći do gotovo bilo koje aplikacije.APKPure & Aptoide

Alternativne prodavnice postoje već duži noz godina, ali ni jedna od njih nije imala neku veću priliku da zasija. Sada je situacija mnogo drugačija! APKPure prodavnica nudi gotovo kompletnu ponudu Android aplikacija koje se lako mogu preuzeti na bilo koji Android uređaj, pa i na Huawei telefone.

Što je najbitnije, celokupno korisničko iskustvo je vrlo slično onom na kojem smo već navikli kod Google Play i App Gallery prodavnica. Prosto je dovoljno pretražiti aplikaciju, dodirnuti na “Install” i aplikacija će biti preuzeta i instalirana. Takođe, ažuriranje aplikacija je vrlo jednostavno putem APKPure ili Aptoide prodavnice jer će vam one same nuditi tu mogućnost.Naš predlog je da koristite APKPure jer ima daleko manje reklama, dok Aptoide prodavnica nudi pojedine aplikacije koje se ne mogu naći na drugim mestima.

Dodali bismo samo i to da APKPure i Aptoide nisu pouzdane prodavnice kao što su App Gallery ili Google Play prodavnica. No, ukoliko budete preuzimali aplikacije koje ste i ranije koristili, ne sumnjamo da ćete sve biti uredu.

Pomenute alternativne prodavnice možete preuzeti pomoću priloženih linkova:

>> APK Pure <<

>> Aptoide <<