Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge se ne mogu ogrebati! (VIDEO)

Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge se ne mogu ogrebati! (VIDEO)

Buduće da novi vodeći telefoni Samsung kompanije koriste Gorilla Glass 4 zaštitno staklo sa prednja i zadnje strane, Samsung tvrdi da je nemoguće oštetiti ih. Pgledajte kako su ti uređaji prošli nakon testiranja na grebanje!

Buduće da novi vodeći telefoni Samsung kompanije koriste Gorilla Glass 4 zaštitno staklo sa prednja i zadnje strane, Samsung tvrdi da je nemoguće oštetiti ih.

 



Svi smo imali barem jednom prilku da se uverimo u to koliko je značajno imati Gorilla Glass zaštitno staklo na pametnom telefonu. Iz generacije u generaciju Corning podiže granice izdrživosti i istrajnosti. Recimo sa trećom generacijom Corning je demonstrirao neverovatne performanse Gorilla Glass 3 stakla. I sami smo mogli da se uverimo da naši telefoni, koliko god oni bili izloženi raznoraznom trenju, ne budu ogrebani ili oštećeni po staklu. Čak i nakon par godina korišćenja dešava se da  Gorilla Glass 3 staklo bude bez tragova korišćenja.

Corning je ponovo pomerio granicu i sa svojom novom generacijom zaprepastio je svet! To koliko je zapravo Gorilla Glass 4 staklo izdržljivo i istrajno demonstrirali su momci sa YouTube kanala “Nothing Wired”. Oni su u svom video klipu prikazali kratak test Gorilla Glass četvorke gde su ključem i kovanicom ručno primenili silu trenja na površinu stakla. Rezultati su zapanjujući, obzirom da je momak koji ne izgleda tako slabašno iz sve snage trljao ključem i kovanicom preko Galaxy S6 Edge telefona, staklo nigde nije pokazalo ni najmanji trag. Test nije odrađen samo na prednjem staklu već i na zadnjem koje je takođe Gorilla Glass 4.

Pogledajte video i uverite se sami: