Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Adobe Photoshop Mix aplikacija za Android je konačno postala ozbiljna!

Adobe Photoshop Mix aplikacija za Android je konačno postala ozbiljna!

Od sada više opcija u Adobe Photoshop Mix aplikaciji za Android uređaje koje će omogućiti naprednije montiranje i uređivanje fotografija…

Korisnici Photoshop Mix aplikacije na Android uređajima bi trebalo da provere da li postoji nova verzija tj. nadogradnja na Google Play prodavnici. To govorimo jer je Adobe najavio brojne promene koje korisnici mogu očekivati svakog momenta kroz nadogradnju Photoshop Mix aplikacije.

 



Jedan od značajnijih funkcija, odnosno promena je mogućnost korišćenja više slojeva (eng. layers) što pruža slobodu pri kreiranju kompleksnijih radova. Takođe, tu su i nove opcije kao što je sofisticirano uklapanje (eng.  sophisticated blending) slojeva. To znači da sada postoji mogućnost da ručno podešavate koliko će neki sloj biti transparentan ili ne. Pride, omogućeno je i primenjivanje različitih “izgleda”, odnosno “Selective Looks”, na svaki sloj pojedinačno.

>> Adobe je lansirao Premiere Clip aplikaciju koja je idealna za pravljenje zanimljivih video klipova! (VIDEO) <<

>> Adobe Post će od svakog načiniti profesionalca kada je reč o grafičkom dizajnu! (VIDEO) <<

Nadogradnju svi sa nestrpljenjem očekujemo. Trebalo bi da se pojavi svakog momenta. Zato, ne budite lenji ukoliko volite Adobe Photoshop Mix za Android uređaje i sa vremena na vreme proverite ovaj LINK.