Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Djay aplikacija na App Store i Google Play marketima!

Djay aplikacija na App Store i Google Play marketima!

Ako imate duh DJ-a, a koristite Android telefon ili iPhone onda je ovo prava aplikacija za Vas!

Nagrađena aplikacija "Djay" od programera iz Algoriddim nije samo pobedink "Apple Design" nagrade iz 2011 godine, već je jedna od omiljenih aplikacija koju je Apple uvrstio kao demo aplikaciju na njihovim uređajima. Velika je to čast biti u elitnom društvu na Apple uređajima. Srećom po Android korisnike, Algoriddim je prepoznao njihove potrebe i zvanično pustio Djay na Google Play marketu.

Mada, može se reći da je malo kasno Djay stigao na Android žurku, obzirom da je na App Store marketu još od 2011 godine. Algoriddim je počeo da razvija Djay aplikaciju kada je Google predstavio Ice Cream Sandwich. Njihovi programeri su tada uvideli potencijal Androida, ali su smatrali da nije dovoljno usklađen i spakovan za Djay aplikaciju.



CEO Karim Morsy je izjavio da: "androidova Java, C++ etc i kombinacija različitih programskih jezika je načinila ceo proces komplikovanijim za nas, dok je Apple godinama razvijao razne alatke za programere koje su nam olakšale  posao i načinile ga jednostavnim i lagodnijim" 

Ovo je često bio slučaj kada je u pitanju razvoj aplikacija za Android jer postoji mnogo različitih Android uređaja koje imaju razne prilagođene Android platforme, različite dijagonale ekrana i gde u uređajima variraju komponente raznih proizvođača što dodatno otežava posao. Sada je već drugačija priča i prema onome što je Morsy rekao to više nije slučaj. Kako je Android postao mnogo prefinjeniji iz verzije u verziju i naravno od kako je 10 miliona Android uređaja prodato, programeri iz Algoriddim su shvatili da je konačno vreme da Djay miksuje i na Android platformi. Naravno da je ogromno tržište koje Android drži dodatna stimulacija programerima da zaplove na ovo krstarenje.

Android L je šlag na tortu jer tim programera iz Algoriddim sada mogu da uzviknu "u napad". Svakako je nova verzija ove platforme vetar u leđa Djay apliakciji, kada se uzme u obzir da Android L ima širi spektar API-ja koji olakšavaju razvoj aplikacija i pružaju ogromne mogućnosti kada je dizajniranje u pitanju. Super je to što je sada njihov fokus više prema Android operativnom sistemu nego ranije. Prema informacijama vlasnika ove aplikacije na androidu, Djay je druga i bolja priča u odnosu na iOS aplikaciju.

Možete je preuzeti sa Google Play prodavnice na ovom linku. Cena je simpatičnih 3.40$. 

>> Djay 2 <<

Možete je preuzeti sa App Store prodavnice na ovom linku. Cena je 9.99$. 

>> Djay 2 <<