Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

FaceApp je aplikacija o kojoj svi pričaju! Ona može da vas pretvori u matorca!

FaceApp je aplikacija o kojoj svi pričaju! Ona može da vas pretvori u matorca!

FaceApp je aplikacija koja može da vam pokaže kako biste izgledali kao starija osoba, kao malo dete ili kao ženska tj. muška osoba. Evo gde da je preuzmete i kako ona funkcioniše…

Sigurno ste do sada na Facebook-u videli gomilu fotografija prijatelja koje prikazuju kako bi oni izgledali kada bi bili suprotnog pola, stariji ili mlađi. Ako ste se pitali kako oni to postižu, odgovor je FaceApp aplikacija.

 



FaceApp aplikacija je za vrlo kratak period postigla veliku popularnost. Postala je toliko popularna da se recimo koristi i u Ami G Show emisiji koja se emituje na Pink televiziji. Dakle, uspela da je zadivi mnoge! Naravno, to je uspela zahvaljujući veštačkoj inteligenciji koju koriste mnoge današnje aplikacije. Jedna od njih je i aplikacija “Prizma”.

Prosto je zadivljujuće koliko verodosnojno aplikacija rekreira naše selfie fotografije tako da izgledamo, ili mlađe, ili starije, ili kao osoba suprotnog pola. Aplikacija je potpuno besplatna i možete je preuzeti sa priloženih linkova:

Android

>> FaceApp <<

iOS

>> FaceApp <<



Koliko dobro možemo da se zabavimo ovom aplikacijom pokazuje nam primer jednog momka koji je mnoga umetnička dela ponovo načinio interesantim, barem na kratko. Pogledajte kako to izgleda: