Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Instant aplikacija će vam reći koliko ste zavisni od telefona!

Instant aplikacija će vam reći koliko ste zavisni od telefona!

Evo kako da utvrdite da li ste stvarno zavisni od telefona ili je to samo način da vas neko iznervira iznoseći lažne tvrdnje!

Instant je aplikacija koja prati korišćenje uređaja na dnevnoj bazi. Osim toga, aplikacija ima neke fitnes funkcije, kao i brojač koji meri koliko je puta korisnik otključao svoj uređaj. Međutim, Instant aplikacija poseduje i isečak unutar koje možete pogledati koliko ste tačno vremena proveli koristeći neku konkretnu aplikaciju, recimo Facebook.

 



Za razliku od drugih aplikacija koje imaju sličnu namenu, Instant se može pohvaliti novim, Material Design, korisničkim izgledom koji definitivno izgleda super. Na raspolaganju je i vidžet takođe koji prikazuje neke osnovne informacije o korišćenju uređaja tj. koliko ste zapravo vremena proveli na telefonu.

Ono što je super je to što postoji mogućnost ograničvanja korišćenja telefona te Instant nije aplikacija koja prikazuje statistiku. Takođe, kada postavite limit, Instant aplikacija vas obaveštava kada mu se približite.

Tvorac Instant aplikacije “Shashwat Pradhan” je jednom prilikom izjavio kako je cilj Instant aplikacije da se kreira platfroma koja će pratiti korišćenje uređaja radi analiziranja i otklanjanja loših navika.

Instant for Android

Dakle, ako ste rešili da pratite svoje aktivnosti na telefonu jer smatrate da možete unaprediti svoju produktivnost detaljnom analizom ili otkloniti zavisnost od samog uređaja, onda je Instant sjajno rešenje za to! Možete je besplatno preuzeti sa Google Play prodavnice, ali neke njene funkcije se ipak plaćaju. Negde oko 1$ košta godišnja pretplata na sve njihove servise.