Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ove dve aplikacije se ne mogu preuzeti sa Google Play prodavnice, a odlične su!

Ove dve aplikacije se ne mogu preuzeti sa Google Play prodavnice, a odlične su!

Evo gde da preuzmete i kako da instalirate dve zanimljive aplikacije koje se zbog narušavanja copyright-a ne mogu preuzeti sa Google Play prodavnice.

Svi dobro znamo da se Google diči time da su sve aplikacije na Google Play prodavnici uredno pregledane i odobrene za sigurno preuzimanje i korišćenje. To pored toga da smo bezbedni znači još nešto zar ne?

 To znači da neke aplikacije, koje su izvanredne, zbog narušavanja copyright-a ne mogu da se nađu na Google Play prodavnice gde samim tim veliki broj korisnika Android uređaja bivaju uskraćeni.

U daljem tekstu ćemo vam navesti dve zanimljive aplikacije i pokazati vam kako da ih preuzmete i instalirate bez obzira što se ne nalaze na Google Play prodavnici.

Humble Bundle

Legendarna aplikacija “Humble Bundle” je nedavno dobila nekoliko zakrpa, što znači da više nije dostupna na Google Play prodavnici. Možda je Google sada vidi kao čvrstog konkurenta. Ova aplikacija vam omogućava da kupite paket igrica za vaš Android uređaj ili Windows računar. Novac koji date se deli na tri dela, jedan ide u dobrotvorne svrhe, jedan za programere i tvorce te igrice i na kraju jedan deo za sajt. Humble Bundle vam omogućava da organizujete svoje igrice i ažurirate ih kada se god pojavi neka nadogradnja.

Preuzmite aplikaciju sa priloženog linka na memoriju svog Android uređaja:

>> Humble Bundle <<

U slučaju da ne znate kako se instalira aplikacija (APK) sa memorije telefona, na priloženom linku imate detaljno uputstvo:

>> Kako instalirati APK datoteku na Android uređaju? <<>> Preuzmite najbolje aplikacije koje se ne mogu naći na Google Play prodavnici! (VIDEO) <<

TV Portal

Ako ste ljubitelj stranih TV emisija i filmova uopšte onda je ova aplikacija idealna za vas. Ona sadrži bazu koja podrazumeva gomilu različitih emisija i filmova. Kada nađete sadržaj koji vam se dopada, dodirom na njega TV Portal aplikacija će vam pronaći sajt koji je u mogućnosti da emituje željeni sadržaj. Jednostavno odaberite pomoću koje aplikacije ćete pokupiti emitovanje (eng. streaming) i uživajte.

Preuzmite aplikaciju sa priloženog linka na memoriju svog Android uređaja:

>> TV Portal <<

U slučaju da ne znate kako se instalira aplikacija (APK) sa memorije telefona, na priloženom linku imate detaljno uputstvo:>> Kako instalirati APK datoteku na Android uređaju? <<

 

>> Kako preuzeti aplikacije sa Google Play prodavnice u APK formatu!? <<