Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite HERE Maps na svoj Android uređaj!

Preuzmite HERE Maps na svoj Android uređaj!

Još jedan konkurent Google Maps aplikaciji je HERE mape koje potiču iz Nokia laboratorije!

Nokia koja i dalje postoji nakon što je Microsoft otkupio njen posao pravljenja mobilnih uređaja već neko vreme radi na svojoj verziji Here Maps aplikacije za Android. Beta verzija je od oktobra bila dostupna za sideload, odnosno preko APK fajla, a danas je konačno stigla u Google Play prodavnicu.

Ovo će sigurno učiniti aplikaciju pristupačnijom za više ljudi, jer ne zna svako sa Android uređajem šta je sideloading ili kako se to radi. Međutim, i pored toga, izgleda da je više od milion ljudi preuzelo HERE mape za Android pre nego što je aplikacija objavljena na Google Play prodavnici. To je prilično veliko dostignuće.

Aplikacija je i dalje u beta fazi, ali je ažurirana, te sada nudi navigaciju u još 18 zemalja ili teritorija, baš kao i Here Maps za Windows Phone. Novi Here Maps za Android je dobio na poboljšanju stabilnosti i performansi. Aplikacija bi mogla postati odlična alternativa za Google mape na Android-u, posebno zato što podržava offline mape i navigaciju. Takođe je besplatna za preuzimanje.

U slučaju da ne možete HERE Beta pronaći preko Google Play prodavnice na svom telefonu, kliknite na link ispod i instalirajte preko web-a.

>> HERE Maps za Android <<