Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite novi Google Keep ili bolje reći “Keep Beleške”!

Preuzmite novi Google Keep ili bolje reći “Keep Beleške”!

Pojavila se nova “Keep Beleške” aplikacija, sa “material design” izgledom, a nekada bolje znana kao “Google Keep”. Preuzmite je već odmah i probajte!

Google je prošlog meseca tiho lansirao novu Keep Beleške aplikaciju i tako je preimenovao nama dobro poznat Google Keep. No, zanimljivo je to da nije došlo do promene naziva kada je reč o Chrome dodatku za Keeb Beleške. Čak je u Google Play prodavnici sve ostalo nepromenjeno! Naziv “Keep Beleške” se pojavljuje samo kada instalirate Google Keep na svoj Android telefon.

 Međutim, prave promene se dešavaju upravo sada! Google je i vizuelno promenio Keep Beleške aplikaciju udahnuvši još “material design” izgled. Izmena po pitanju funkcija i opcija praktično da nema. Svi tasteri su na istom mestu, gesture i dalje iste, kao i naslovi i nazivi.

Ono što je drugačije je samo taj korisnički izgled aplikacije koji je ovaj put suptilniji sa više pastelnih boja i sa više zaobljenih elemenata. Kao što možete da vidite na priloženoj slici, material design dolazi do izražaja u odnosu na prethodan dizan.

Keep Beleške aplikacija sa novim “material design” izgledom je verzije: 5.0.411.09.40. Ukoliko do sada niste dobili nadogradnju putem Google Play prodavnice, onda novu verziju Keep Beleške aplikacije možete preuzeti sa odmah sa ovog linka:

>> Keep Beleške - Material Design <<