Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Snapseed je dobio ogromnu nadogradnju!

Snapseed je dobio ogromnu nadogradnju!

Sada ulepšavajte svoje fotke poput profesionalaca uz pomoć nadograđene Snapseed aplikacije.

Kada je Google kupio Snapseed, svi su pretpostavljali da će se on ugasiti zarad unapređenja Google Photos aplikacije. Primetili smo da Google Photos dobija redovno zakrpe i samim tim nove funkcije, dok sa druge strane Snapseed nije dobio ni jednu zakrpu još od 2012 godine. Sada, nakon dve godine, Snapseed je dobio ogromnu nadogradnju koja će mnoge oduševiti.

Korisnički izgled je potpuno nov, tu su neke nove bazične funkcije i opcije poput “lens blur” i  “non-destructive”. Non-destructive funkcija čuva sve primenjene efekte kako bi ste kasnije mogli da ih odjednom primenite na neku drugu fotku. Aplikacija za sada nije prevedena na naš jezik tako da ni mi nećemo prevoditi nazive alatki kako vas ne bi smo zbunili.



Osim tih bazičnih novih funkcija, Snapseed je dobio i neke malo naprednije: tonal contrast, intelligent perspective transformation, i spot healing. Sve ovo je za neke već formirane aplikacije možda postao standard, međutim za Snapseed koji je preživeo Google-ovu akviziciju, ovo su velike novine.

Penguin_Animation_v09

Naravno, tu su i funkcije koje vam omogućavaju da selektivno primenite filtere pomoću alatke “brush tool”. To je jedan lak način koji će vam pomoći da istaknete određene delove fotografije, neuticajući na celokupnu postavku.

Kako ne bi smo mnogo odugovlačili govoreći o tome kako je Snapseed sada potpuno nova “duša”, reći ćemo vam da odmah preuzmete Snapseed 2 sa ovog LINKA ili Google Play prodavncie. Kada vi sami probate novi Snapseed, biće vam sve mnogo jasnije. Šta više, vrlo lako se može desiti da vam ovo postane najomiljenija alatka za uređivanje fotografija.

To da se Snapseed-u lepo piše garantuje novi logo. Dakle, Google je rešio da renovira Snapseed iz samog korena i tako oživi legendarnu aplikaciju. Dodaćemo samo da je i iOS Snapseed aplikacija ažurirana, tako da ni korisnici te platforme neće biti uskraćeni.