Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Procurele su fotke nadolazećeg LG G4 telefona!

Procurele su fotke nadolazećeg LG G4 telefona!

Sada kada je Galaxy S6 i HTC One M9 objavljen i predstavljen širom sveta, vreme je da se malo govori o sledećoj nadolazećoj zverki!

 

Za one koje prate desavanja u svetu pametnih telefona, dobro je poznata priča o sledećem vodećem telefonu kompanije LG. Svedoci smo uspeha kompanije LG sa G serijom telefona koji su zasluženo osvojili srca mnogih kupaca odnosno korisnika. Budući da je LG G3 fenomenalno prošao na tržištu pametnih telefona mnogi sada očekuju dostojnog naslednika. Prema mnogim informacijama koje su se pojavile tokom ovog meseca LG L4 bi trebao da nam dođe krajem sledećeg meseca ili početkom maja. Kako poznati portal XDA Developers tvrdi, procurele su neke fotke koje prikazuju mogući LG G4.



Srećom počastvovani smo sa nekoliko fotografija koje detaljno prikazuju mogući LG G4. Prva fotografija prikazuje da se LG-ev postupak repozicioniranja “power” i “volume” tastera nastavio i to će izgleda biti praksa koja će se primenjivati na svaki telefon G serije do daljnjeg. No, osim promene boje tih tastera ništa drugo se ne može primetiti. Izgled tih tastera je ostao nepromenjen, dakle potpuno su isti kao i na LG G3 modelu.  

Prema fotografijama koje imamo možemo reći da je šasija odnosno kućište takođe jako slično G3 modelu stim da ipak ne možemo proceniti da li je plastična imitacija aluminijuma ili je aluminijumsko kućište u pitanju. Ako malo bolje pogledate ovu prvu fotografiju, videćete da je LG ili implemetnirao antenu, što obično i radi za Korejansko tržište, ili je dodao olovčicu sličnu onoj koju ima Galaxy Note 4 telefon. Nije da LG ne pokušava da provuče na svom vodećem telefonu jednu olovčicu i nazove ga LG G4 Note ali za sada su to i dalje samo glasine. Ako se ispostavi da LG sprema takav telefon, u to ćemo se uveriti tek krajem ove godine.

Ako pogledamo sledeće tri fotografije možemo lako utvrditi koji je broj izrade Androida - LRX22G. Naravno jasno se vidi da bi LG G4 mogao pokretati Android 5.0.2. Takođe, možemo videti da su paneli sa podešavanjima malo drugačiji u odnosu na LG G3. Što se tiče početnog ekrana ništa nije značajno promenjeno što potvrđuje glasine da se neće pojaviti potpuno nov LG UI odnosno korisnički izgled.



Za sada moramo da zapamtimo da su ovo informacije koje su procurele i da se od ovog ništa “možda” neće desiti. Ipak XDA Developers nije bilo kakav sajt i možemo barem malo verovati u svim ovim glasinama.