Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Widget Screensaver može da konvertuje vidžete u “čuvar ekrana”!

Widget Screensaver može da konvertuje vidžete u “čuvar ekrana”!

Verovali ili ne, postoji aplikacija koja može da konvertuje vidžete u screensaver, ili grubo prevedeno, u čuvar ekrana.

Da li ste znali da Windows nije jedina platvorma koja ima čuvare ekrana koji je bolje znan kao “Screensaver”? Android zapravo imatu funkcionalnost takođe, i to nativno.

 Nekada se ta funlcionalnost Android-a nazivala Daydream. Ali… Kako se pojavila nova Daydream VR platforma, novi naziv je samo “Screensaver”. U svakom slučaju, ova funkcionalnost do sada nikada nije bila pominjana često niti je bilo ko do sada preterano posvećivao pažnju čuvaru ekrana za Android. 

Barem ne do sada! Programer koji se na XDAdevelopers.com forumu potpisuje kao “Humpie” je napravio aplikaciju koja se naziva “Widget Screensaver” a koja može da konvertuje vidžete u čuvare ekrana.

Sam naziv aplikacije “Widget Screensaver” najbolje opisuje njenu funkcionalnost. Tu nema dileme. Ali eto, rešili smo da posvetimo članak ovoj aplikaciji jer smatramo da vidžeti još nisu “mrtvi”. 

Pa, ako i dalje koristite vidžete, a voleli biste da se prikazuju u okviru čuvara ekrana, onda preuzmite Widget Screensaver aplikaciju sa Google Play prodavnice:

>> Widget Screensaver <<