Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Anchor je iOS tweak koji će vam se sigurno dopasti! (VIDEO)

Anchor je iOS tweak koji će vam se sigurno dopasti! (VIDEO)

Cidya je dobila mali tweak koji će nam olakšati organizaciju ikonica na početnom ekranu Apple uređaja! Pogledajte o čemu se radi!

Ako ste korisnik Apple proizvoda onda znate koji su benefiti JailBreak-a. Mnogi smatraju da je JailBreak opasan po uređaj i da može naneti ogromnu štetu. To je 90% netačna tvrdanja jer samo osobe koje nisu upućene i koje ne spoznaju čari JailBreak-a mogu tako da misle. JailBreak može biti opasan ukoliko eksperimentišete sa samim iOS-om, tada se ne možete ljutiti ako nešto krene po zlu jer ste za to vi odgovorni. Nakon JailBreak-a, kao i što sam naziv govori, Apple uređaji kao da su pobegli iz zatvora. Njihove mogućnosti postaju neograničene, funkcije, opcije, aplikacije modifikacije sve to postaje dostupno.

Jedna od mnogobrojnih modifikacija (eng. tweak) je “Anchor”. U suštini, to je sitna modifikacija koja vam omogućava da svoje ikonice na pocetnom ekranu organizujete onako kako vama odgovara. Do sada ste mogli da menjate redosled ikonica, a sada sa “Anchor” modifikacijom moći ćete da menjate i raspored. To znači da ukoliko na jednoj stranici želite tri ikonice poređane dijagonalno, sa Anchor-om je to moguće.

Kako saznajemo svakog trenutka bi trebalo da se pojavi ovaj tweak u okviru Cydia. Pogledajte kratak video koji će vam pojasniti kako ustvari Anchor funkcioniše: