Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Klink aplikacija vam plaća da delite fotografije koje ste načinili svojim telefonom!

Klink aplikacija vam plaća da delite fotografije koje ste načinili svojim telefonom!

Evo kako da zaradite neki dinar fotkajući i deleći fotografije... Ukoliko ste snalažljivi, možda uspete da nakupite malo više novca... 

Deljenje panorama fotografija koje su načinjenje pametnim telefonom po društvenim mrežama je zabavno. Ništa lepše od momenta kada prijatelji lajkuju i podele fotografiju koju ste vi načinili. Međutim, to je sve što možete dobiti od toga, satisfakciju. Teško da ćete to unovčiti tada ili bilo kada u budućnosti.

Ako govorite da to ne radite zbog novca to je u neku ruku tačno, međutim novi dodatni objektiv za telefon, nova prenosiva baterija ili nova futrola za telefon uvek dobrodođu.



Klink, nova društvena mreža čija je osnovna namena deljenje fotografija, ima za cilj da pored kritikovanja i iznošenja mišljenja, tvorci fotografija zarade i neki dinar. Oni su nakon tri meseca Beta faze objavili svoju novu iOS aplikaciju koja će svojim korisnicima na bazi količine pregleda njihovih fotografija isplaćivati određeni iznos novca.

Screen Shot 2015-10-01 at 1.31.50 PM

Dakle, korisnici će moći da dele svoje fotografije i video zapise koji traju do 20 sekundi direktno sa kamera aplikacije ili iz galerije. Na svakih 1000 jedinstvenih pregleda Klink će isplaćivati po 2$, a te fotografije kasnije iz Klink aplikacije mogu biti podeljene i na ostalim društvenim mrežama radi skupljanja pregleda.

Aplikacija nudi mogućnost boost-ovanja načinjenih fotografija po ceni od 99 centi zarad više pregleda. Takođe, biće mnoštvo dodatnih opcija kao što su set alatki za uređivanje fotografija i montažu video zapisa. Kako se navodi, biće moguće podeliti usporene video zapise ili one koji se reproduktuju unazad.

Kako bi pretraga fotografija bila kvalitetnija i preciznija, iOS aplikacija koristi inteligentan API. Svakako da na marketu postoje aplikacije poput Clashot, Snapwire, Foap ali sve one su namenski pravljene i imaju cilj direktne prodaje. Sa druge strane Klink je društvena mreža gde se fotografije dele, pregledaju, lajkuju, komentarišu i slično a pritom se svaki pregled beleži i isplaćuje. Kompanija koja stoji iza Klink aplikacije će se zahvaljujući iskakajućim reklama, onih međuprostornih i prodajom pojedinih usluga tako finansirati. Za sada, Klink je dostupan na Apple Store prodavnici za iOS korisnike, a za Android je trenutno u beta fazi gde se uskoro očekuje na Google Play prodavnici.


>> Klink <<